Un severinean cu Viitor(ul)

Severineanul Mathias Andrei Hondorocu a semnat cu Viitorul Constanța, echipă la care va juca, pentru moment, la juniori U16.

Născut în anul 2004, fundașul stânga a jucat in prima parte a actualului sezon la juniorii U17 de la Luceafărul Drobeta, iar, în paralel, a evoluat pe parchet și pentru echipa de futsal U19 CFR’43 Turnu Severin, alături de care s-a calificat în Liga Elitelor. Nu va mai juca însa în partea a doua a sezonului sub comanda lui Hugo Moutinho, pe parchet, deoarece va evolua doar în iarba, sub supravegherea lui Gheorghe Hagi.
„În primul rând, mă bucur că am ajuns până în acest punct al carierei, să fiu transferat la clubul domnului Hagi, Viitorul Constanța. Nu m-am gândit că o sa ajung până aici, dar acum sunt și mai motivat și vreau să joc in Liga 1, în viitorul apropiat! Am inceput activitatea de fotbalist ca portar la clubul Luceafărul, dar apoi m-am reprofilat și am ajuns fundaș stânga. În ultimele 3 luni m-am hotărât să incerc și un altfel de fotbal, în sală, adică futsal, la CFR 1943 Turnu Severin, care este o echipă cu mulți copii talentați si cu un antrenor deosebit.
În scurta perioadă petrecută la futsal, am reușit să prind multe minute la o categorie de vârstă mult mai mare decât vârsta pe care o am eu și să marchez foarte multe goluri.
M-am simtit extraordinar pe parchet, în acest colectiv, și vreau sa ii multumesc antrenorului Hugo Moutinho pentru sprijinul acordat și pentru încurajare.
Vreau să le urez mult succes în Liga Elitelor și sper să termine victorioși fiecare meci. Le voi tine pumnii”, a declarat Mathias Hondorocu.
Tot de la grupa 2004, severinenii David Dincă, Sebastian Stancu, Denis Curea, Eduard Radaslavescu, Emanuel Martinovici si David Olaru fusseră transferați de Viitorul Constanța în urmă cu 2 ani, iar Cătălin Tronea (2005) a ajuns și el recent la malul Mării Negre.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*