reclama ta aici

EVENIMENT PENTRU PROMOVAREA PROIECTULUI WINPOL


Consiliul Judeţean Mehedinţi, în calitate de membru al unui Consorţiu format din 9 parteneri din ţări ale Uniunii Europene, a organizat în data de 07.11.2019 un eveniment de informare pentru promovarea proiectului WINPOL, dar şi a tehnologiilor inteligente şi politicilor conexe în managementul deşeurilor. Evenimentul a avut loc în Municipiul Drobeta Turnu Severin, la Sala Mehedințeană a Palatului Cultural Theodor Costescu.
Proiectul WINPOL – Sisteme şi politici inteligente pentru managementul deşeurilor este finanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin programul Interreg Europe, Axa prioritară 4, Obiectivul specific 4.2. Îmbunătăţirea politicilor pentru o economie eficientă din punct de vedere al utilizării resurselor.
De această dată Consiliul Județean Mehedinți s-a adresat tinerilor studenți din Centrul Universitar Drobeta Turnu Severin din cadrul Universității din Craiova, cărora le-a fost prezentat proiectul, dar și exemple de bune practici ale partenerilor de proiect (Gijon Spania, Maribor, Slovenia, Bruxelles, Belgia, Amsterdam, Olanda, Malta etc) sau vizualizate de membrii echipei de implementare în vizita de studiu de la Imola, Italia.

Be the first to comment on "EVENIMENT PENTRU PROMOVAREA PROIECTULUI WINPOL"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*