reclama ta aici

CONSILIUL JUDEȚEAN MEHEDINȚI întreține spațiile verzi de-a lungul drumurilor județene, în regie proprie

Spațiile verzi aflate de-a lungul rețelei de drumuri județene din Mehedinți sunt întreținute începând din această săptămână, în regie proprie, de către Consiliul Județean Mehedinți, după ce s-a achiziționat un utilaj multifuncțional performant.
“Este vorba despre o achiziție importantă pe care am prins-o în bugetul anului trecut, utilajul intrând în posesia Consiliului Județean Mehedinți zilele trecute. Este un camion dotat cu lamă pentru deszăpezire, un braț multifuncțional care permite cosirea vegetației pe orizontală, a ierburilor crescute, inclusiv a ambroziei, dar și pe verticală, a arbuștilor de pe marginea drumurilor județene. Totodată, utilajul poate fi folosit la decolmatarea șanțurilor. Am decis să achiziționăm un astfel de utilaj multifuncțional, cu scopul de a face economii la buget pe termen lung, întrucât contractarea acestor servicii cu un operator privat ar fi costat mult mai mult”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.
Angajații Consiliului Județean intervin deja pentru îndepărtarea vegetației pe drumurile județene, această operațiune fiind foarte necesară, mai ales în contextul în care Legea 62/2018 obligă autoritățile să desfășoare lucrări de combatere și distrugere a buruienii ambrozia care produce alergii ce pot genera complicații severe pentru sănătatea oamenilor.

Be the first to comment on "CONSILIUL JUDEȚEAN MEHEDINȚI întreține spațiile verzi de-a lungul drumurilor județene, în regie proprie"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*