reclama ta aici

Caiace și aventură: Cazanele Dunării

26 – 28 iulie,

Organizat de Wild Romania
Ziua 1 – vineri 26 iulie
ora 15:00 – Punem bagajele în cele 2 van-uri WildRomania iar aventura poate începe
ora 22:30 – ajungem în locul de camping, undeva foarte aproape de locul propriu zis al cazanelor Dunării, într-un cadru de vis. Instalăm corturile, mâncăm și ne odihnim. Urmează o zi de padelat prin cel mai spectaculos segment al Defileului Dunării!
ziua 2 – sâmbătă 27 iulie
ora 8:00 – Cine se trezește dis de dimineață se poate bucura în voie de spectacolul ceții ce se ridică de pe Dunăre în timp ce își savurează cafeaua. La ora 8 suntem gata cu micul dejun iar aventura poate începe.
ora 09:00 – ne lansăm pe apă cu caiacele și pornim pe traseul ce ne va duce la cele mai importante obiective turistice din zona Cazenelor Dunării: Mănăstirea Mraconia, Chipul lui Decebal, Tabula Traiana, Peștera Punicova (vizită pe apă până la intrarea în peștera), Peștera Veterani (vizită pe apă), Cazanele Mari, Cazanele Mici. Este un traseu nu foarte solicitant, de care ne vom bucura în tihnă.
15:00 – este jumătatea zilei și deîndată ce am terminat traseul pe Dunăre avem posibilitatea să organizăm o masă de prânz tradițională într-o gospodărie locală tradițională sau să organizăm un picnic la iarbă verde. Hotărâm la fața locului.
18:00 – După ce ne-am reîncărcat bateriile pornim într-o scurtă urcare de o ora spre cel mai spectaculos punct de belvedere al Cazanelor Dunării. Ciucaru Mare. Panorama de aici este una dintre cele mai spectaculoase din țară. O experiență de care te vei bucura cu siguranță!
21:00 – Revenim în camping, Cinăm și ne bucurăm de povești. Somn.
Ziua 3 – duminică 28 iulie
08:00 – Cu forțe proaspete ne pregătim pentru o nouă zi a superlativelor. Azi vom ajunge cu caiacele pe insula Ostrov, o insula sălbatică ce este casă pentru câteva sute de cai sălbatici!
11:30 – Tragem caiacele pe mal și pornim în explorare. O scurtă incursiune pe insulă ne va dezvălui secretele unui ecosistem unic.
13:00 – Ne bucurăm în liniște de un picnic în natură și de liniștea ce ne înconjoară
13:30 – pornim cu caiacele înapoi spre punctul din care ne-am lansat și ne bucurăm de ultimele ore petrecute pe Dunăre.
16:00 – urcăm totul în van-uri, facem câteva poze care să ne aducă aminte de experientă trăită și pornim spre casă.
22:00 – sosire la București
Caiace și aventură: Cazanele Dunării

Echipament obligatoriu
– Rucsac de tură maxim 40-50 litri (singurul tip de bagaj pe care îl vom avea la noi și în care vă depozitați cele necesare pentru aventură)
– Bocanci 3 sezoane pentru urcarea pe Ciucaru Mare (recomandat)
– Pelerine
– Frontală (seara în campingul vom avea nevoie de ele)
– Echipament de trekking și haine suficient de groase pentru seară în funcție de confortul termic personal
– Haine lejere cu uscare rapidă pentru reprizele de caiac și de schimb la terminarea incursiunilor pe apă
– Costum de baie )
– Opțional: 1 singur băt de trekking
Echipament opțional (se poate închiria de la noi):
Cort de 2 persoane, Sac de dormit, Saltea de dormit
În ceea ce privește mesele, vă puteți aduce propriile provizii sau vom avea opțiunea de a servi masa local cu produse bio în gospodariile localnicilor. Costul aventurii este de 330 de lei / persoană și include: ghidaj și 2 ghizi specializati, asistență pe toată durata activităților, camping două nopți într-un loc foarte fain cu acces la dușuri și toalete, parcare privată. Dacă mai aduci cu tine 3 prieteni beneficiați toți 4 de un preț promotional de 280 de lei/persoană)
Cheltuieli neincluse în prețul excursiei: Carburant: 100 lei/persoană; Echipament camping pentru cei ce doresc să închirieze de la noi: cort, sac de dormit, saltea: 50 lei / persoană; Mese: vom servi masele local, în funcție de context la prețuri foarte accesibile (gospodării ale localnicilor, restaurant camping etc); Băuturi de orice natură; Alte cheltuieli personale.
Rezervări și întrebări legate de excursie:
c@danubeescapes.com sau +40766951581- Corina
Pentru confirmarea locului trebuie plătit un avans de 50 de lei / persoană.
Simultan cu plata avansului se va emite contractul și documentele fiscale aferente precum și documentul destinat protecției datelor cu caracter personal conform reglementărilor în vigoare

Be the first to comment on "Caiace și aventură: Cazanele Dunării"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*