reclama ta aici

COMUNICAT DE PRESĂ

Societatea SECOM SA introduce o nouă modalitate de plată a facturilor de apă-canal!

Începând de luna aceasta,  factura se poate plăti și în centrele de plăți PAYPOINT.

Operațiunea este simplă, nu presupune costuri suplimentare și scutește consumatorii de un drum suplimentar la ghișeu.

 

 

Facturile de apă-canal emise de către SECOM SA se vor putea plăti și în magazinele cu sigla galbenă PAYPOINT, în mai multe puncte din județul Mehedinți. PayPoint România, principalul operator de plăți în numerar și încărcare electronică prin puncte retail, oferă locuitorilor din județul Mehedinți, posibilitatea de a-și plăti sigur și rapid facturile de apă-canal emise de SECOM SA.

Plata se efectuează simplu, prin intermediul terminalelor PayPoint instalate în magazine. În vederea efectuării unei plăți, clienții care beneficiază de serviciile SECOM SA, trebuie doar să prezinte factura în cel mai apropiat magazin în care se găsește un terminal PayPoint, vânzătorul scanează codul de bare de pe factură, clientul achită suma în numerar și primește pe loc un exemplar al chitanței cu detaliile tranzacției(data plății, suma, locația, furnizorul, etc). Operațiunea este foarte rapidă, reducând astfel considerabil timpul alocat plății facturilor. Cele mai apropiate magazine partenere PayPoint pot fi identificate pe siteul companiei www.secom-mehedinti.ro.

Menționăm faptul că facura la apă-canal se poate plăti și în centrele de plăți un-doi, existente în magazinele partenere dar și online, accesând site-ul www.secom-mehedinti.ro, sectiunea ACCES PORTAL CLIENȚI. De asemenea ca modalități de plată rămân și cele clasice, la casieriile societății SECOM SA.

 

Be the first to comment on "COMUNICAT DE PRESĂ"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*