reclama ta aici

Alegeri cu mandatul pe masă!

Duminică, 24 februarie a.c., cu începere de la ora 12,00 a avut loc Conferința Regională PMP Oltenia, în prezența președintelui EUGEN TOMAC și a secretarului general ROMULUS IARU. Au participat DAN PĂLOIU, președintele PMP filiala Dolj, VANINA BADEA, președinte filiala Olt și NICOLAE DAVIȚOIU, președinte filiala Gorj. Gazde, ca să spunem așa, EMANOIL RĂZVAN ROȘCA, președinte PMP Mehedinți, și GABRIELA VALENTINA DOBROTĂ, vicepreședinte național. Alegerile europarlamentare a fost principala temă de discuție, iar în ce privește meheidnțiul, Eugen Tomac declara: „Ținta este clară și sunt convins că o veți atinge, Răzvan. Doamna Dobrotă mi-a spus că aici va fi un scor cu două cifre și eu îmi pun mari speranțe în PMP Mehedinți, aveți o sarcină grea”.
„Am avut o ordine de zi în care am discutat probleme ce țin de organizarea alegerilor europarlamentare, de pregătirea precampaniei și campaniei electorale, probleme organizatorice. Am discutat în mod aplicat despre ce urmează să facem, despre campania de strângeri de semnături pentru lista candidaților. Alături de noi am avut consilieri, lideri locali ai organizațiilor noastre din județele învecinate, și am convenit că trebuie să ne mobilizăm în mod exemplar în următoarea perioadă pentru a reuși să aducem alături de noi pe cei care cred că în Parlamentul european este nevoie de o soluție bună, convingătoare. Vreau ca la alegerile din luna mai să joc cu mandatul pe masă, adică să renunț la mandat dacă nu fac performanță!”, ne declara și EMANOIL RĂZVAN ROȘCA, președintele PMP Mehedinți.

Și asta în condițiile în care, în cursa pentru un loc eligibil la alegerile europarlamentare, se va afla și domna GABRIELA DOBROTĂ…

Be the first to comment on "Alegeri cu mandatul pe masă!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*