reclama ta aici

Ionuț Sibinescu (ALDE) a reprezentat România la Adunarea Parlamentară a OSCE

Senatorul ALDE, Ionuț Sibinescu, s-a aflat în perioada 20-22 februarie la Viena, la cea de-a 18-a întâlnire de iarnă a Adunării Parlamentare a OSCE. Senatorul mehedințean a purtat discuții cu reprezentanții celorlalte state pe teme de moment, dar și cu cei din conducerea OSCE.
„Am avut onoarea de reprezenta în aceste zile România la cea de-a 18-a întâlnire de iarnă a Adunării Parlamentare a OSCE, care a avut loc în Viena, în calitate de membru titular al delegației Parlamentului României. La eveniment au participat peste 300 de parlamentari din statele membre ale OSCE. Reuniunea de iarnă a fost un bun prilej pentru a purta discuții cu reprezentanții celorlalte state pe teme de moment, dar și cu cei din conducerea OSCE”, a spus liderul ALDE Drobeta.
Senatorul Sibinescu a mai spus că reuniunea a prilejuit discuții despre problemele politice și de securitate, economie și mediu, precum și despre problemele umanitare.
„Am participat în cele două zile ale reuniunii la dezbateri cu privire la apărarea drepturilor omului, combaterea corupției, spălarea banilor și finanțarea terorismului, dar și despre cum să profităm cel mai bine de instrumentele și mecanismele OSCE de a rezolva conflictele prelungite”, a adăugat Ionuț Sibinescu.

Be the first to comment on "Ionuț Sibinescu (ALDE) a reprezentat România la Adunarea Parlamentară a OSCE"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*