reclama ta aici

ALDE Mehedinți a ajuns la 17% în sondaje

Miercuri, 12 decembrie a.c., la sediul ALDE Mehedinți a avut loc o conferință de presă mai specială, care a cuprins bilanțul activității ALDE pe 2018 și planurile pentru 2019, dar și anunțarea unui nou protocol de colaborare, cu P.N.D. Mehedinți.
„Am alături de mine pe doamna Gheorghița Flori, președinte PND Mehedinți, Adrian Cican, membru fondator PND Mehedinți, Ion Dincă, președinte PND Drobeta Turnu Severin, Eduard Boțilă, președinte PND Orșova, Florin Balint, consilier local PND Pătulele, Renata Nanciu, vicepreședinte ALDE și Viorel Spuză, primar Vlădaia. Anul 2018 pentru ALDE Mehedinți a însemnat un an al consolidării politice, fapt transmis prin înscrierea de mulți și noi membri de foarte bună calitate, oameni care nu au făcut niciodată politică, tineri, oameni cu experiență politică, putem spune că avem o acoperire foarte bună, organizatorică și teritorială. Toți cei care au ocupat funcții și-au făcut pe deplin datoria și s-au implicat destul de activ și în activitatea politică a organizației ALDE Mehedinți.
Într-un sondaj de opinie avem 17 la sută în județul Mehedinți, procentul este procent, dar aș vreea ca 2019 să însemne traducerea acestui procent în voturi; dacă acum suntem pe locul 3 să fim cu cel puțin un loc mai mult la finalul anului 2019 în clasamentul politic al județului. Dăm credit celor care ocupă funcții alese la nivelul județului, suntem bucuroși când vin alături de noi oameni care împărtășesc valorile liberale și care cred cu adevărat în apărarea dreptului cetățenilor. Toți cei care cred că domnul Călin Popescu Tăriceanu poate fi cel mai bun președinte al României sunt chemați alături de noi pentru anul 2019.
Am semnat zilele acestea un protocol între ALDE și PND, de colaborare politică și electorală, cu două idei principale: cele două partide, prin forța fiecărui partid în parte să sprijine pe toți cei care au fost aleși în funcții la nivelul administrației locale.PND și-a arătat dorința și disponibilitatea de a sprijini listele de candidați ALDE la alegerile europarlamentare și candidatul ALDE la funcția de președinte al României; le mulțumesc și această dorință a lor de a fi cu noi în 2019 ne onorează dar ne și obligă în același timp”, menționa Viorel Palașcă.
St. JUST

1 Comment on "ALDE Mehedinți a ajuns la 17% în sondaje"

  1. Draghicescu Laurentiu | January 16, 2019 at 9:15 am | Reply

    Goga !! tu in ce calitate ! Presedinte interimara? ….te-a ales cineva sau te -a numit nimeni ….ca de statut , habar nu ai …. ,,sa sustii candidatii ALDE …ca voi nu sunteti in stare sa aveti vreunul …. si pe Tariceanu … iar voi penedistilor reali sau virtuali …votati cu cine vreti nu cu cine face protocoale ……daca aveti minte si coloana .

Leave a comment

Your email address will not be published.


*