reclama ta aici

De la CSM Drobeta – JUDO

JUDO vasilanIn perioada 26-28.10.2018 in Slovenia la KOPER s-a desfasurat Cupa Europeana de cadeti , masculin si feminin, la care au participat 316 sportivi Judoka din 26 de tari, Romania fiind una din tarile participante.
Sportivii legitimati la CSM Drobeta Turnu Severin care au reprezentat cu cinste Romania la aceasta competitie de nivel european si s-au clasat pe podium sunt:
Loc II -COVACIU IASMINA-48 kg
Loc III-VLADU ANA MARIA-44 kg
Loc V -TOPALA VLAD -81 kg
Fiecare dintre acesti valorosi sportivi cadeti au urcat in Ranking-ul European confirmandu-si valoarea si aspirand catre podiumul mondial.

In perioada 17-20.10 2018 in Mexic la CANCUN s-a desfasurat Campionatul Mondial de veterani ( varste peste 30 ani) la care au participat 826 sportivi din 49 tari, Romania fiind reprezentata de 5 sportivi ( 4 masculin si 1 feminin).
Sportiva STEREA LENA –F4 -57 kg a reusit sa se claseze pe cea de a treia treapta a podiumului obtinand singura medalie pentru Romania. Editia de anul acesta a implinit varsta de un deceniu de cand IJF ( Federatia Internationala de Judo ) isi asuma organizarea competitiilor de veterani. Anul 2019 Campionatul Mondial de Veterani va avea loc in Maroc, iar Campionatul European se va desfasura in Las Palmas –Spania.
Lena STEREA,
Purtator de cuvant CSM

Be the first to comment on "De la CSM Drobeta – JUDO"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*