Consiliul Județean MEHEDINȚI, premiat la GALA ADMINISTRAȚIE.RO

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu a primit joi, 25 octombrie 2018, premiul la Secțiunea servicii de sănătate, în cadrul ediției a XIV-a a Galei Administraţie.ro, pentru proiecte derulate de administrațiile locale din țară, desfășurată la Brașov.

Proiectul câștigător este “Reabilitare/modernizare pentru creșterea eficienței energetice la Pavilionul Psihiatrie I și II”, derulat de Consiliul Județean Mehedinți pe Programul Operațional Regional 2014 – 2020.
”A fost o muncă asiduă în ultimii doi ani, la Consiliul Județean Mehedinți, în ceea ce privește infrastructura de sănătate, căreia i-am acordat o atenție deosebită și am considerat că Programul Operațional Regional ne oferă cele mai bune posibilități pentru a accesa fonduri europene, motiv pentru care am depus mai multe cereri de finanțare, ultima și poate cea mai important urmând să fie depusă luni. (n.r. 29 octombrie 2018), pentru reabilitarea Spitalului Județean din Drobeta Turnu Severin. Alte proiecte pentru infrastructura de sănătate se referă la reabilitarea Ambulatoriului, a Unității de Primiri Urgențe și a Secției Psihiatrie, Pavilionului I și II, pentru care am și semnat contractual de finanțare.

Premiul este unul simbolic, venit la capătul muncii susținute depusă de întreaga echipă din cadrul Consiliului Județean Mehedinți pentru toate proiectele pe care le gestionează în slujba mehedințenilor”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.Valoarea proiectelor gestionate de Consiliul Județean Mehedinți, în prezent, este de peste 24 milioane euro.În cadrul Galei Administrație.ro de anul acesta au fost premiați lideri ai instituțiilor administrației publice românești: președinți și vicepreședinți de consilii județene, primari, viceprimari, prefecți și subprefecți, proiectele fiind analizate de un juriu alcătuit din personalități reprezentative din cadrul instituțiilor administrației publice, al asociațiilor profesionale din administrația publică și al mediului universitar.
Oana Buzatu,
Compartimentul pentru Relația cu Mass – Media

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*