reclama ta aici

DOUĂ CARTONAȘE ROȘII, DOUĂ GOLURI ȘI… O DEMISIE …

Stefan Stoica

CRAIOVA 1948 SA – FC VOLUNTARI II 0-2 (0-1)
Stadion: Municipal (Drobeta Turnu Severin); Teren: bun; Timp:frumos; Spectatori: cca. 500.
Au marcat: Viorel Brocea 22’, Cezar Trandafirescu 84’.
C. galben: M. Ciucă 47’, C. Nica 72’, M. Ciucă 80’, M. Ciucă 83’.
C. roșu: M. Cîrstea 56’, C. Grecu 79’.
U CRAIOVA 1948: S. Mogoşanu (Cl. Chindriş 43’) – O. Dănănae, E. Dina (M. Dina 57’) M. Ciucă (cpt.), R. Negru, Șt. Kovari (C-tin. Grecu 43’), S. Zimţa, B. Dragomir, N. Raicea, S. Lupu (M. Cîrstea 52’), Cl. Bălan
Rezerve: C. Calu, A.Gherghina, L. Moț.
Antrenor principal: Ştefan Stoica; Antrenor secund: A. Filip.
FC VOLUNTARI II: D. Mihăescu – D. Mitrache, E. Gogoi (C. Gheorghe 63’), C. Nica, G. Buligă (cpt.), O. Ozkara, I. Ghiurcă, M. Dumitru, V. Brocea (J. Drăgănoaia 80’). N. Dicu, C. Trandafirescu
Rezerve: S. Costache – S. Ignat, E.Vraciu, D. Mihai, F. Bălan.
Antrenor principal: Tiberiu Bălan; Antrenor secund: Cătălin Pala
Arbitru: Iulian Mihai (Râmnicu Vâlcea); Asistenţi: Andrei Baciu (Videle) şi Cosmin Ciocan (Turnu Măgurele).
Observator de arbitri: Louis Moisescu (Drobeta Turnu Severin); Observator de joc: Cătălin Barbu (Piteşti).

 

 

Vineri seară, echipa lui Mititelu a întâlnit în etapa 4 din Liga 3, Seria 3, formația FC Voluntari II. După meciul din etapa precedentă, craiovenii au intrat în teren cu gând de victorie și au pus în pericol poarta ilfovenilor, irosind ocazii de gol în minutele 11și 13 prin Cl. Bălan și în min.17 prin S. Lupu. Oaspeții însă nu ratează prima lor ocazie de a marca, astfel că în min.22 Brocea bine servit în careu șutează de la 12 metri și mingea poposește în plasa porții apărate de Mogoșanu.1 la 0 pentru FC Voluntari II.
Până la pauză cu excepția pauzei de hidratare și a celor două schimbări în „11” –le craiovean, nu s-a întâmplat nimic important, ilfovenii intrând la cabine în avantaj.
Al doilea mitan a debutat cu o nouă incursiune a lui Raicea care a centrat în careu iar apărătorii de la Voluntari au trimis mingea în corner. Ciucă a trimis balonul cu capul pe lângă poartă în min.52, iar după patru minute arbitrul Iulian Mihai îl trimite la vestiar pe M. Cîrstea, arătându-i cartonașul roșu pentru atac periculos asupra fundașului ilfovean Mitrache.
Au urmat ratările lui M. Dina în min.62 (șut puternic în portar), min.67 (șut din marginea careului pe lângă poartă), în min.70 (cascadă de driblinguri ale lui Raicea, mingea ajunge la Dina care din colțul careului mic trimite mingea în portar), în min.73 (reia cu capul peste poartă) și în min.78 (șut pe lângă poartă).
Ratările lui Dina au fost întrerupte de ocazia de gol a oaspeților prin Brocea (min.65) care a șutat puternic,mingea fiind respinsă în corner de portarul oltenilor C. Chindriș.
C. Grecu vede şi el cartonaşul roşu, în minutul 79, pentru fault asupra lui C. Trandafirescu, craioveanul aflându-se în postura de ultim apărător, iar șansele oltenilor dea reveni pe tabela de marcaj scad considerabil.
În minutul 84, Trandafirescu fructifică cu capul centrarea lui C. Gheorghe, și stabilește scorul final, 2 la 0 pentru ilfoveni, craiovenii nereușind să înscrie golul de onoare la ultima ocazie de gol a meciului în min.89, când B. Dragomir a șutat și mingea a trecut peste poarta oaspeților. La sfârșitul partidei, spectatori prezenţi în tribunele stadionului de la Severin, au scandat “Demisia, demisia” şi numele antrenorului care promovase echipa din Liga a IV-a Dolj: “Napoli, Napoli”. Italianul Nicolo Napoli a fost nevoit să părăsească echipa după divergenţe cu conducerea clubului. După două zile de la eşecul cu FC Voluntari II, patronul Adrian Mititelu a hotărât schimbarea lui Ștefan Stoica, antrenor principal interimar fiind numit Adrian Filip, iar ca secund Mădălin Ciucă.
FLORIN SEBASTIAN

Be the first to comment on "DOUĂ CARTONAȘE ROȘII, DOUĂ GOLURI ȘI… O DEMISIE …"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*