Ianculovici amenință cu plângeri penale

Chiar în plenul ședinței de consiliu de sâmbătă, 30 iunie, lidera PNL, Camelia Ianculovici i-a amenințat pe colegii de Consiliu local că se vor alege cu plângeri penale, cu Stoica în frunte, pentru că au refuzat validarea consilierului PNL, Horia Ciorecan. Ianculovici reclamă faptul că de trei luni primarul Marius Stoica refuză sistematic să valideze noul consilier liberal, neintroducând proiectul pe ordinea de zi. ”Am cerut suplimentarea ordinii de zi cu proiectul privind validarea domnului Ciorecan din PNL. Prefectul a emis ordinul de încetare pentru Brâncoveanu,  deci locul este vacantat. Este a treia ședință ordinară în care proiectul de validare pentru Ciorecan nu se află pe ordinea de zi. Atenționez toți consilierii că am avut destulă răbdare și o să fac plângere penală . Nu-mi stă în caracter să fac așa ceva, nu vreau să fac așa ceva, dar mă simt obligată s-o fac dacă Ciorecan nu va fi validat”, a spus Cami Ianculovici.
Deși și-a așteptat pe margine verdictul, Horia Ciorecan nu a fost validat nici de data aceasta, proiectul său de validare primind doar 7 voturi din 15, insuficient pentru ca acesta să fie introdus pe ordinea de zi. La rîndul său, primarul Marius Stoica susține că în lege nu se prevede nici un termen pentru completarea consiliului local în situația în care se vacantează locuri.
A.M

1 comentariu

  1. In pima sedinta ordinara .De unde sa stie el doar cu asta s-a ocupat si in mandatul trecut .A si platit pentru asa ceva el si toata sleatha de pesedisti …..memorie scurta a actualului …e normal nu ai ce sa ceri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*