reclama ta aici

TRĂIASCĂ Partidul Național Liberal Mehedinți în frunte cu VĂCARUL de la HINOVA!

Partidul Național Liberal Mehedinți trece printr-o perioadă grea. Ar fi și mai grea dacă un OM, cu casă, masă, nevastă (deși gurile rele vorbesc că ar fi divorțat, între timp), copii nu ar face tot posibilul să  relanseze pe deplin lupta politică. Supranumit, de către un halbier al orașului, HAIDUC DE PRESĂ, de către alții CÂINELE DE PAZĂ AL DEMOCRAȚIEI, deși nu latră și mușcă doar din interes, OMUL din spatele relansării PNL a înțeles că politica se face aproape de oameni, nu cu parul, cum propovăduia Ludovic orban. dar ce știe Orban, în comparațșie cu OMUL nostru? Mai nimic.

VIRGIL POPESCU, DEMISIA!

Din paginile noastre, având în vedere implicarea OMULUI în rezolvarea problemelor comunității, cerem imperios, și extrem de necesar, la momentul actual, DEMISIA lui VIRGIL POPESCU din fruntea Partidului Național Liberal Mehedinți. Practic, este o funcție din care dumnealui ne-a arătat și demonstrat, în ultima vreme, că nu poate face MAI NIMIC. MULT, PUȚIN, nu contează. Să lase locul LUPILOR TINERI, și el și DANIEL CÎRJAN, că vremea lor a trecut. E vremea implicării, a înțelegerii sufletului OMENESC, este vremea politicii biblice, în care Dumnezeu e numai UNUL, ca și OMUL nostru, fost candidat la Primăria Hinova din partea PNL. Trebuie implicare până în patul dușmanului, nu cu parul, cum zicea domn Orban, că nu faci nimic!
Nu are rost să-i facem biografia marelui OM și KARAKTER hinovean, cică lucrează unii deja la asta, cu grade, deși, de-a lungul timpului, s-a remarcat prin dârzenie, ambiție, a demonstrat că poate fi un lider chiar și dacă a dormit cu liderul Duicu în pat și i-a gătit grătare, aripioare, friptane și alte chestii bucătărești. Mai toți liderii politici locali au trecut pragul casei Văcarului de la Hinova, că ăsta e un fel de ARSENIE POCA al județului, el le știe pe toate, el le rezolvă pe toate, totul se învârte în jurul lui. Asta nu a înțeles, și nu va înțelege, poate, niciodată, Virgil Popescu, președintele unui partid care abia dacă mai respiră prin țeava de eșapament a Văcarului de la Hinova. S-a săturat lumea de conferințe anoste de presă, de discursuri politicianiste de care râde și șoferul lui Aladin, în pauza de masă, când spală mașina.
Remarcat, în ultima vreme, de aleșii locali, OMUL nostru a schimbat fel și fel de locuri de muncă, dată fiind intransigența și spiritul civic care-l animă și care nu-l lasă să doarmă-n patul lui de la Hinova. De altfel, de când cu naveta asta Hinova-Drobeta Trunu Severin am observat că acolo, la țară, nu se întâmplă mai nimic. Primarul zice bine-mersi că a scăpat de ăsta, codrii nu mai zic nimic că i s-a blegit Haiducului pixul, ce mai, viața la oraș e mult mai palpitantă. Și mai cu folos. pentru el. Și, uneori, pentru comunitatea lui de pe facebook, unde latră că el deține dreptatea, că Adevărul e tot al lui Cristi Burci.
Așa că, domn deputat Virgil Popescu și alți liberali, puneți mâna și creați locuri de muncă pentru propagandiștii din partid, nu-i mai trimiteți la PSD pe salarii barosane că se supără domn Zimțea și-ntoarce foaia. Sau vă taie gazul, funcție de preferințe.

Bomboana pe coliva partidelor politice și a unora dintre liderii lor a pus-o, ca de obicei, același văcar, cu ocazia vizitei unuia de pe la CNAIR. Am fi curioși dacă a dat mâna cu Văcarul, că altfel nu se pune. Vizita și toată trambalarea asta care nu au niciun efect asupra județului ăsta unde oricum nu se întâmplă nimic. Honoveanu a postat pe Facebook, casa lui și mijlocul prin care induce frica în oasele și izmenele unora, textul de mai jos:
Alin Claudiu se simte încrezător.
Aladin Georgescu a înțeles că viața are prioritate!
După o discuție de numai 10 minute am reușit să îl conving pe președintele Consiliului Județean Mehedinți să se realizeze două sensuri giratorii la intersecția cu localitatea Cerneți și alta la intersecția cu Breznița de Ocol.
Am profitat și de vizita directorului general al CNAIR, Narcis Neaga, astfel: „Am stabilit ca pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin să se amenajeze două sensuri giratorii la intersecțiile unde se produc în prezent, cele mai multe accidente rutiere. Este vorba de intersecția de la Cerneți și cea de la Magheru”, a declarat Aladin Georgescu președintele Consiliului Județean Mehedinți!

Aladin Georgescu a mai înțeles și ALTCEVA,
Văcarule: Că de-aia ți-a dat servici la CONSILIUL JUDEȚEAN! Practic, Aladin a ”omorât” partenerul de pat al lui Duicu și singurul cavaler al dreptății și presei locale, care s-a dus dracu și din cauza (ne)priceperii tale!
Dar asta e o altă poveste, de care voi scrie…
St. JUST

Be the first to comment on "TRĂIASCĂ Partidul Național Liberal Mehedinți în frunte cu VĂCARUL de la HINOVA!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*