reclama ta aici

Izolarea locuințelor, preocupare de vară a orșovenilor

Dacă pentru alți români, preocuparea de sezon este unde să-și petreacă vacanțele, pentru orșoveni marea grijă peste vară rămâne aprozivionarea cu lemne și termoizolarea locuințelor.


Pe principiul iarna car și vara sanie, majoritatea orșovenilor văd prioritar în această perioadă contractarea constructorilor, care oricum  abia mai fac față solicitărilor, în vederea reducerii pierderilor calorice și reducerea cheltuielilor pentru încălzire.Așa se face că bloc după bloc, an de an acestea își schimbă înfățișarea prin lucrări de reabilitare termică.
Pentru eficiență, locatarii se pun de acord ca lucrările să se facă odată, pe toată coloana. Costurile pentru izolare termică pentru un apartament cu trei camere, într-un bloc de 4 etaje, variază între 75-85 lei/mp, în funcție de etajul unde trebuie montată schela.
A.M.

1 Comment on "Izolarea locuințelor, preocupare de vară a orșovenilor"

  1. Draghicescu Laurentiu | iulie 20, 2018 at 11:30 am | Răspunde

    DIN PACATE PENTRU CEI CARE LOCUIESC LA BLOC ACTUALA CONDUCERE A ORASULUI NU MISCA NICI UN PAI IN DIRECTIA ANVELOPARII ACESTORA DESI CAM TOTI AU PROMIS ACEST LUCRU IN CAMPANIILE LOR ELECTORALE

Leave a comment

Your email address will not be published.


*