Izolarea locuințelor, preocupare de vară a orșovenilor

By | June 26, 2018

Dacă pentru alți români, preocuparea de sezon este unde să-și petreacă vacanțele, pentru orșoveni marea grijă peste vară rămâne aprozivionarea cu lemne și termoizolarea locuințelor.


Pe principiul iarna car și vara sanie, majoritatea orșovenilor văd prioritar în această perioadă contractarea constructorilor, care oricum  abia mai fac față solicitărilor, în vederea reducerii pierderilor calorice și reducerea cheltuielilor pentru încălzire.Așa se face că bloc după bloc, an de an acestea își schimbă înfățișarea prin lucrări de reabilitare termică.
Pentru eficiență, locatarii se pun de acord ca lucrările să se facă odată, pe toată coloana. Costurile pentru izolare termică pentru un apartament cu trei camere, într-un bloc de 4 etaje, variază între 75-85 lei/mp, în funcție de etajul unde trebuie montată schela.
A.M.

One thought on “Izolarea locuințelor, preocupare de vară a orșovenilor

  1. Draghicescu Laurentiu

    DIN PACATE PENTRU CEI CARE LOCUIESC LA BLOC ACTUALA CONDUCERE A ORASULUI NU MISCA NICI UN PAI IN DIRECTIA ANVELOPARII ACESTORA DESI CAM TOTI AU PROMIS ACEST LUCRU IN CAMPANIILE LOR ELECTORALE

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *