La mijlocul săptămânii trecute, propunerea tânărului Andrei Stănişoară către executivul Primăriei, aceea de a distribui porţiile de hrană pe care le oferă statul asistaţilor sociali din Gura Văii să aibă loc chiar în localitatea Gura Văii, a fost rezolvată. Astfel, aproximativ 70 de persoane nu au mai fost nevoite să facă naveta la cantina socială din Drobeta Turnu Severin, economisind şi ceva bani de drum, aproximativ 100 de lei pe lună. Bani pe care mulţi dintre ei s-au plâns că nu-i au. “Suntem săraci, nimeni până acum nu şi-a îndreptat privirea către noi. Suntem uitaţi de lume şi copleşiţi de condiţiile grele de trai, de lipsa locurilor de muncă, a greutăţilor de zi cu zi şi chiar a transportului pe care cheltuim forte mulţi bani pentru a ne deplasa la cantina din Drobeta Turnu Severin”, au spus oamenii din Gura Văii.
Iniţiativa lăudabilă a tânărului Andrei Stănişoară nu este prima de acest gen, acesta trecându-şi “în cont” numeroase acţiuni umanitare. “Cum omul sfinţeşte locul, m-am deplasat la faţa locului, împreună cu primarul Constantin Gherghe, pentru a găsi o soluţie ca aceşti oameni să primească hrană aici, la Gura Văii, să nu mai facă naveta la cantina socială din Drobeta Turnu Severin pentru a intra în posesia alimentelor pe care statul le oferă”, a declara Andrei Stănişoară. „Am primit, din partea lui Andrei Stănişoară, o solicitare prin care a propus ca asistaţii sociali care beneficiau de alimentele pe care statul le oferă să fie distribuite direct în Gura Văii. Apreciez gestul de umanitate şi sufletul nobil, cu atât mai mult cu cât vine din partea unui tânăr care se interesează direct de soarta cetăţenilor judeţului Mehedinţi”, a declarat Constantin Gherghe, primarul Severinului.

Eugen NEGOIŢĂ

By stjust

One thought on “Andrei Stănişoară, alături de oameni, cu un suflet nobil!”
  1. Dar de faptul ca saptamana trecuta , la robinetul scoolii in loc de apa a curs namol, de ce nu spune nimeni nimic ???
    copii sunt in pericl, d-na directoare stie mai bina, dar nu poate face nimic !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *