Nu degeaba se spune că Ponta a declanșat lupta împotriva românilor …

By | April 30, 2018

Interviu cu Mehedințeanul GEORGICĂ CORNU:

-Aţi plecat la drum, ca să spunem aşa,  cu CONFORT şi Lucian Caraiman. Când ați început să vă daţi seama „vă face” Caraiman?
– Am plecat la drum singur . Din anul 2005-2006, prin intermediul intermediul soției mele (cu care sunt în divorț de 7 ani), l-am “dobândit” pe Lucian Caraiman. La început mi s-a părut a fi  un tip serios, până până când a început să intre în tot felul de combinații suspecte cu persoane sus puse gen: parlamentari, primari, președinți de Consilii județene, politicieni directori de , instituții, SRI–iști ș.a.m.d. Făcutul, cum spuneți dvs  început prin 2009-2010 și s-a agravat din anul 2011.

 

-Aţi primit multe multe lucrări pe vremea PDL, apoi robinetul s-a închis brusc. De ce?
-SC CONFORT SA a luat lucrari prin licitații publicate pe SEAP. În județele Timiș, Mehedinți și Arad, PDL–ul era la putere; eu nu am participat la semnarea și derularea contractelor, dar știu de la Lucian Caraiman că avea relații foarte bune cu toți “șefii mari” , toți veneau la el ca “albinele la stup”. Ținea adevărate “comandamente” la sediul SC CC MH CONFORT SRL Severin, cu angajații RAAN Dr. Tr. Severin, Consiliul Județean, Primărie, directori, alte persoane sus puse.

Când a venit la putere PSD–ul cu Victor Viorel Ponta, a început dezastrul economiei românești, nu doar al SC CONFORT SA. Ponta a politizat totul, a blocat plățile către firme pentru prestațiile efectuate, considerând că, prin aceasta, pedepsește PDL-ul. Tot mai des auzeam spunându-se că, de fapt, au fost schimbați “colectorii de comisioane” ai foștilor, cu ai lor. Așa au intrat în insolvență RAAN Dr. Tr. Severin, OLTCHIM, zeci de mii de firme private, românii fiind nevoiți să ia drumul pribegiei, în lume . Nu degeaba se spune că Ponta declanșat lupta împotriva românilor!

-Aţi avut şi alţi avut încredere oarbă alţi oameni în care aţi oarbă şi v-au înşelat?

-Foarte mulți, începând cu soția mea. Și toți au fost români.

-În unele dosare sunteţi acuzat împreună cu Lucian Caraiman, în altele sunteţi adversari. Cum faceţi faţă?
-Eu nu sunt adversar cu Lucian Caraiman, fiecare trebuie să răspundă pentru ceea ce a făcut în afara legii. El asta nu înțelege, dă dovadă de mult orgoliu, dar și de multă prostie, nemaivorbind de probleme reale de sănătate, de natură psihică. Foarte târziu am aflat că asociatul meu este sub tratament.
-Am amintit de liderii politici locali şi dezmăgirea dvs. în ce-i priveşte. Cum caracterizaţi oamenii şi relaţiile cu: MARIUS BĂLU, CONSTANTIN GHERGHE, MIHAI STĂNIŞOARĂ, ADRIAN DUICU, ADRIAN OLARU…
-Marius Bălu a fost prieten de familie cu Caraiman Lucian, făcând avere de pe urma acestuia, dar și a SC CONFORT SA. Au făcut împreună concedii pe Coasta de Azur – pe urmele domnului Videanu! – și excursii prin diferite colțuri de lume. Îmi amintesc, bunăoară, de o excursie pe care au făcut-o în Italia,
la Milano, unde Lucian Caraiman a fost nevoit să comande o autoutilitară cu doi șoferi, care să meargă în urma lor și să transporte toate cumpărăturile făcute! Nu mă întrebați ce anume și-a cumpărat, nu știu! La Constantin Gherghe, Caraiman Lucian avea ușa deschisă tot timpul dar, prin 2012, îmi povestea Caraiman că acesta mai că-l dezbrăca până la chiloți, pentru a fi sigur că nu-i face un flagrant.
Mihai Stănișoară a fost… nașul lui Marius Bălu – trageți dvs.concluzia!
Adrian Duicu a venit la putere cu PSD–ul după PDL, a copilărit cu Lucian Caraiman pe la Topleț, percepea “comisioane” pentru orice, inclusiv pentru angajări, în întreg județul Mehedinți. Pentru a mai prelungi agonia, l-a convins pe prietenul lui, Victor Viorel Ponta, să declare insolvența RAAN-ului, aici fiind locul de unde se putea fura cel mai mult.
Adrian Olaru (despre care severinenii spun că ar fi neam cu M. Stănișoară) avea fratele la Garda Financiară, în timpul Ministrului Videanu, reușind să steargă datoriile RAAN-ului și “transformând” unitatea întruna foarte bună. Adrian a furat și mai mult, pentru el “certificatele verzi” erau valută, iar lucrările – o bună ocazie pentru a face avere.
Toți erau prieteni cu Lucian Caraiman, Ei – Albine, Caraiman – Stup.
-Aţi fost chemat de multe ori la audieri. V-a ascultat cineva până la capăt?
-Am fost audiat în două dosare, făcute “la comandă” și care, din punctul meu de vedere, dar și al legilor europene, nu au obiect. Nu prea sunt ascultat cu atenția și seriozitatea cu care mi-aș dori, pentru că exista o teama de adevăr și de realitate. Grupul de firme în care am fost acționar trebuia falimentat, eram român și nu trebuia să fiu concurentul celor din afară. Dar eu mă încăpățânez să cred în adevăr și, în pofida acestor nenumărate abuzuri din justiție, sunt sigur că adevărul va învinge!
-În condiţiile în care aţi patronat şi un trust media şi aţi plătit multă publicitate la postul local RTS, credeţi că s-a meritat?
-Toate contractele de publicitate prin RTS au fost angajate de Caraiman Lucian prin firma Creație Sport Advertising.

SC CONFORT SA – 1.800.000 lei
SC CONAR SA -800.000 lei
SC C & C MH CONFORT SRL – 500.000 lei
Despre aceste sume am aflat abia după intrarea în insolvență a firmelor. Dacă a meritat?
Cum să merite?!? În mod sigur pentru mine și pentru firme, NU! Pentru alții, în mod sigur
DA!
(Va urma)
St. JUST

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *