Doină de jale la Orșova!

By | April 30, 2018

SCHIMBATĂ CU PĂTURA-N CAP DE LA CONDUCEREA PNL ORȘOVA

 

DOINITA CHIRCU

DOINITA CHIRCU

Doinița Chircu, schimbată în secret de la conducerea partidului. Secretul a fost păstrat un an și jumătate.
A trecut un an și jumătate de când organizația PNL Orșova are un nou lider, însă schimbarea Doiniței Chircu a fost făcută departe de ochii opiniei publice. Chircu a fost înlocuită în toamna anului 2016, locul său fiind luat de Camelia Ianculovici. De ce a fost ținută sub preș toată tărășenia, atâta amar de timp, poate ne va lumina acum, că tot s-a aflat, însăși Doinița Chircu. Pe surse, am aflat că motivul care a dus la schimbarea Doiniței Chircu a fost alianța pe care aceasta o făcuse în Consiliul local Orșova cu grupul PND. Alianța PNL-PND nu ar fi fost tocmai pe placul lui Virgil Popescu, liderul PNL Mehedinți care și-ar fi dorit, culmea, alianță la nivel local cu PSD. Urmare a alianței dintre PNL-ul lui Chircu și PND-ul lui Cican, care aveau la acel moment majoritatea în Consiliul local, a fost rezilierea contractului cu Floricola, lucru nedorit de ginerele lui Negulescu, fostul primar de Orșova, cel care i-a oferit cadou serviciile lui Constantin Popescu pentru aproape jumătate de secol.

Hotărârea de reziliere a contractului cu Floricola a generat de atunci și până în prezent multe alte schimbări în rândul consilierilor locali PNL. La scurt timp după demiterea lui Chircu, în toamna lui 2016, PNL Orșova practic s-a împărțit în două tabere; ai lui Chircu și ai lui Ianculovici. Din câte se vede cu ochiul liber, cam toți consilierii PNL,” ai lui Chircu ”au pățit câte ceva. Sile Nichescu, foarte apropiat de Chircu a fost declarat incompatibil și și-a pierdut mandatul. Mircea Brâncoveanu, a fost exclus din PNL și așteaptă ordinul emis de prefect de încetare a mandatului. Aurelia Popa e și ea propusă pentru a fi exclusă din partid, fiind doar o chestiune de timp până vom auzi că a fost dată afară din partid. Ar mai rămâne, așadar, din prima garnitură PNL doar Chircu și Ianculovici. Sau doar Ianculovici?
A.M.

One thought on “Doină de jale la Orșova!

  1. Mircea-Mihai Brancoveanu

    Intre timp, prefectul a emis ordinul de incetare a mandatului meu de consilier local. Dar de tot rasul sunt motivele invocate de PNL: “aderarea la sau sustinerea publica a unui alt partid sau unei alte doctrine politice”, FARA PROBE! Simpla propunere personala a unui amendament de bun simt la bugetul local (si votata in majoritate) a fost catalogata drept sustinere publica a unui alt partid, fiind vorba de PSD. Ce ziceti, se leaga? Iar ca ilaritatea sa fie completa, ghiciti cu cine a facut alianta Ianculovici? Cu… PND!!!!!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *