Cam așa-i de groasă…

By | November 25, 2017

… situația pe Europeanul nostru care face, încă, legătura cu alte județe mai civilizate și mai din România. Fie vară, toamnă sau primăvară, că iarna e zăpadă și nu se mai vede nimic, pe viaductele Drumului European e rost de… ROSTURI. Muncitorii lucrează de zor și, uneori, din cauza transpirației, au început să crească și cotele Dunării care curge liniștit, fericită, probabil, că nu s-au găsit niște idioți s-o asfalteze, ca s-o învețe minte.
Cică se lucrează la rosturile de dilatație, adică, de prea mult, sau prea puțin, dracu mai știe, se dilată cea mai circulată arteră și trebuie umblat la rosturi. Se instalează un semafor pe fiecare sens de mers și se trece la… Nimic, că rosturile astea reparate se dilată de parcă ar fi făcute la HEXI PHARMA aia.

De la Poliția Rutieră am înțeles că lucrările, începute în 2 octombrie, se vor termina în jurul datei de 15 noiembrie, deși suntem în 22 noiembrie, dar unele rosturi arată de parcă mâine s-ar însămânța pe ele pajiști mirobolante, numai bune de vizitat de turiștii care habar n-au ce-i aia APIA!

Să sperăm că nu-și rupe-n ele Mercedesul primarul Stoica, că ar fi în stare să ceară ruperea Orșovei de Severin pe cale asfaltică din pricină de…ROST PROST.

St. JUST

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *