MUICĂĂĂ, SÎNTEM NEAM DE MAO ȚE DUN…

_dsc6640-mediumLiniștea fabuloasă a Severinului (re)încălzit care așteaptă să-i vină apa caldă și pe partea frontală, că la partea dorsală au rezolvat unii ziariști cu spălăturile, a fost tulburată, marți, 22 noiembrie 2016, de sosirea unei delegații de chineji, 3 la număr, de la Huawei, după cum ne informează un comunicat emis de  Cancelaria Prefectului Județului Mehedinți:

Prefectul județului Mehedinți, Cristinel Pavel, s-a întâlnit marți, 22 noiembrie, la sediul Instituției Prefectului județului Mehedinți, cu reprezentanți din conducerea companiei chineze Huawei, una dintre cele mai mari companii producătoare de telefoane la nivel global, dar și un important furnizor de soluții IT.

„Am primit astăzi vizita unei delegații a companiei chineze Huawei, dumnealor prospectează piața și au ținut să aibă o întâlnire cu mine. Le-am spus că în Drobeta Turnu Severin sunt posibilităţi formidabile pentru investiţii datorită poziției geografice ca județ de graniță cu Serbia și Bulgaria, dar mai ales ca oraș-port la Dunăre. De asemenea, le-am explicat că în momentul de față există forță de muncă disponibilă suficientă și bine pregătită, pe fondul închiderii Regiei Autonome pentru Activități Nucleare, dar și a altor unități economice de stat”, a declarat prefectul Cristinel Pavel.

Chineji au mai venit la noi în oraș, în ianuarie 2014, și nu cu dubele DNA-ului, că nu-i frumos să bați la ușa gazdei cu gura de lup chiar dacă știi că a furat cu gura de la sac… În fine, chinejii din 2014 au venit și s-au dus, cu singura deosebire că atunci președintele I.A.D. era certat cu voluntarul de la vaci din Hinova, chiar dacă unii simandicoși previzionau altceva.

Campania electorală nu ma are nici un farmec dacă nu vine o delegație de ceva care se uită la noi ca la altceva, iar ce a mai rămas din presă să jubileze, ca Pamela Anderson cînd iese din spuma mării: BĂ, DĂ-MĂ DRACU, I-AM FĂCUT ȘI PE ĂȘTIA!

Ce drac să mai vadă chinejii în Severinul ăsta în care nici trenurile nu mai coboară  Balota, de frică să nu se supere parandărății de la Regionala CFR Craiova! Ce tot ne împăunăm cu delegații de japoneji, chineji, tailandeji în loc să-i (de)legăm pe cei care, timp de 26 de ani ne-au trata ca la grădina zoologică. Ia banana, dă banana, pune botul, dă-i cu votul!

Nu știu cine a adus chinejii, de data asta, dar am impresia că cine-l aduce pe TRUMp o să cîștige alegerile în Mehedinți. Cu condiția să nu înceapă ăla să-și bată joc de noi și să ne facă CHINEJII LUI pe plantația TRUMP TOWER!

St. JUST

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*