0

FORTA CIVICA ESTE O FORTA!

Share ITShare on Facebook
Facebook

gantu (Custom)

GEORGE GANŢU, preşedintele Partidului FORŢA CIVICĂ – MEHEDINŢI, invită tinerii să se alăture echipei FORŢA CIVICĂ, o echipă construită de tineri, aşa cum a făcut-o şi el, convins fiind că preşedintele MIHAI RĂZVAN UNGUREANU este singura persoană care poate schimba în bine această ţară.
După cum se ştie, MIHAI RĂZVAN UNGUREANU nu mai are nevoie de nici o prezentare, CV-ul domniei sale spune totul, iar în aceste clipe România are nevoie de oameni, pe care-i găsiţi numai în rândurile Partidului FORŢA CIVICĂ.

Noi, tinerii din FORŢA CIVICĂ, vrem ALTCEVA pentru ţara noastră, noi, tinerii din FORŢA CIVICĂ, ne-am săturat să fim furaţi de 24 de ani, noi, tinerii din FORŢA CIVICĂ, nu mai vrem baroni şi toată lumea să fie impasibilă la ceea ce se întâmplă.
Acesta este anul schimbărilor în plan politic, acesta este anul Partidului FORŢA CIVICĂ!

Pe plan local, ştim cu toţii că în municipiul Drobeta Turnu Severin sunt cartiere care arată jalnic, cum ar fi Schela Cladovei, strada D. Gheaţă etc., şi dacă tot am vorbit de Schela Cladovei, ne-am adus aminte de un comentariu pe un site de socializare al senatorului Bălu, în care un PDL-ist de-al dumnealui, locuitor din Schela Cladovei, îl întreabă, pe drept cuvânt, de ce nu s-a făcut nimic acolo în 24 de ani, iar acesta îl trimitea la… primarul oraşului, de parcă nu domnul Bălu ar fi condus acest judeţ timp de 4 ani şi nu ar fi, în prezent, Senator al Colegiului 1, din care face parte şi Schela Cladovei. Ruşine să le fie acestor aleşi în care mehedinţenii au avut încredere şi i-au trimis să-i reprezinte în Parlamentul României!

stjust

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *