reclama ta aici

„O sobă de teracotă de-a noastră e la jumătate de preţ faţă de ceea ce este la Dedeman“

La sisstiŞişeşti funcţionează, graţie ambiţiei primarului Marian Răducan, un atelier inedit de ceramică. Cu ajutorul implementării unui proiect european s-a reuşit achiziţionarea a două cuptoare pentru ars ceramică şi s-au îmbunătăţit condiţiile de muncă pentru meşteşugarii care îşi desfăşoară activitatea în ateliere de lucru ale Primăriei, o investiţie în valoare de circa 80.000 euro, după cum ne spunea domn primar.
„În cuptoarele astea moderne se poate face o sobă o dată, sunt performante şi foarte moderne. În cadrul atelierului producem cahle de teracotă, cărămidă pentru sobe, cărămidă pentru construcţii, cărămidă refractară şi articole de olărit, bolţari pentru construcţii. Valorificăm producţia în judeţele Olteniei şi în ţară şi vă pot spune că o sobă de teracotă de aici, de la Şişeşti, e la jumătate de preţ faţă de cea pe care o găsiţi la Dedeman“, ne spunea primarul Marian Răducan, un primar pentru care lutul reprezintă mai mult decât o afacere.

6 Comments on "„O sobă de teracotă de-a noastră e la jumătate de preţ faţă de ceea ce este la Dedeman“"

  1. vreau sa stiu un pret estimativ. apoi voi face comanda de o soba cu serpentine pentru apa calda, calorifere asta daca produceti asa ceva. multumesc

  2. Buna ziua ! Si eu sunt interesata de o soba cu serpentine, cu calorifere.

  3. B seara va rog sa imi spuneti o soba de teracota pe lemne cu 5 randuri si 3 randuri cat costa ? multumesc

  4. Va rog un nr telefon pt a lua legatura

  5. Ce pret are o soba cu trei rânduri pe lemne

Leave a comment

Your email address will not be published.


*