IOAN ALEXANDRU MORŢUN-preşedinte de filială PNL-senator-medic, 54 de ani. Avar, cupid, politician versat, de modă veche, mincinos, nu-şi ţine niciodată promisiunile, chiar şi pe cei mai apropiaţi lui îi minte şi îi duce cu vorba, asigurându-le venituri minime pentru a-i putea ţine sub control. Este responsabil 100% de starea conflictuală din filiala pe care o conduce. În campania electorală pentru alegerile locale şi-a sabotat propriul candidat (Ion Sârbulescu) pentru ca acestuia să-i scadă popularitatea nu numai pe plan local ci şi în ochii celor de la Bucureşti. Fost în zona de influenţă a lui Eugen Nicolicea, asociat cu acesta în câteva firme, în perioada 1998-2001 a fost salariatul acestuia! Fost colaborator al Securităţii, şi-a turnat cel mai bun prieten, omul în casa căruia, student fiind, a locuit gratuit! Acum este în relaţii de colaborare cu Adrian Duicu…
Andy Nodiţ-25 de ani, şeful de cabinet al lui Morţun, copia fidelă a acestuia, mai tânără cu treizeci de ani! A terminat o facultate de drept pe la Lugoj, iar în rest…doar figuri…
Ionuţ Bordea Şotea-24 de ani, fost lider al organizaţiei de tineret PNL, consilier municipal. Complet cretin!!! Are o importantă masă de manevră, constituită din tineri înrolaţi în PNL chiar de către el. le organizează, din când în când, câte o partidă de fotbal însoţită de multă băutură. Complexat de felul în care arată şi de faptul că familia lor trăieşte din leafa mamei lui şi din pensia bunicului dinspre mamă. Tatăl lui, un obscur subinginer rămas fără serviciu, cu aere de atoateştiutor.
Constantin (Dan) Săceanu-subprefect- 42 de ani, serios şi devotat cuvântului dat, duşman declarat al lui Morţun, se luptă ca să-l promoveze în funcţia de preşedinte de filială pe Liviu Mazilu. Prieten cu Mihai Voicu (secretar general al Guvernului), Andrei Chiliman, Iorgulescu şi Vosganian. Sociabil. Singura lui ambiţie este să rămână prefect.
Liviu Mazilu-37 de ani, vicepreşedinte PNL Mehedinţi, inginer. Este un talentat organizator, fiind foarte apreciat atât pentru puterea de muncă, cât şi pentru onorarea promisiunilor. Cei din organizaţiile de la sate îi sunt devotaţi. Cunoscut consumator de băuturi alcoolice, are multe momente când este surprins dormind pe la mesele din cârciumi.
Ovidiu Gheorghe-38 de ani, medic legist, preşedinte PNL municipiu. Prieten cu Mazilu şi devotat lui Săceanu. Tenace, devotat cauzei, prietenos şi lipsit de anvergură politică. Nu vizează funcţii mai înalte, ambiţiile sale reducându-se la funcţia de director de spital. Se pare că are ceva prieteni prin conducerea partidului, la Bucureşti.

By stjust

One thought on “Am primit la redactie – RAPORT SCRIS, O analiză… liberală”
  1. lipitorilor de la aceasta fituica apucativa de munca. scrieti doar la comanda, primind in schimb 2 lei pentru un covrig. RUSINE!!!
    LA MUNCA nu la intins mana. Milogilor!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *