Ce idee îi mai trece prin cap lui Negulescu?

100_4377 (Custom)Constantin Negulescu caută soluţii în fel şi chip pentru a dezvolta turismul în zonă. De curând, şi-a îndreptat atenţia spre Băile Herculane şi i-a încolţit ideea de a solicita Guvernului trecerea staţiunii, inclusiv a Topleţului, în subordinea autorităţilor din Mehedinţi. Cum o va face, nu ştie deocamdată; cert este că vrea. Viceprimarul Orşovei susţine că dezvoltarea turismului în zonă se poate realiza doar astfel şi e hotărât să facă orice pentru a trece Băile Herculane în Mehedinţi.
“Vreau să trecem Herculanele şi Topleţul în judeţul Mehedinţi pentru a putea realiza o euro-regiune turistică pe Clisură. Insist şi am argumente foarte solide pentru a trece cele două localităţi în Oltenia. Vreau să fac acest proiect. Doar aşa voi putea aduce apa termală în bazinele şi piscinele ce le vom construi în Orşova”, spune viceprimarul.
Întrebat cum rămâne cu cealaltă idee, total în contradicţie cu cea exprimată acum, în care solicita trecerea Orşovei în Caraş, Negulescu explică: “E adevărat că am cerut şi asta la un moment dat când eram primarul Orşovei, însă mi-am revizuit poziţia între timp. Atunci eram supărat pe Consiliul Judeţean care nu ne sprijinea deloc şi nu ne aloca fonduri niciodată. Acum, cu un preşedinte al Consiliului Judeţean care e alături de noi, cu un Guvern PSD, Orşova poate deveni oraş turistic”.
Mihaela Cherescu

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*