Monthly Archives: May 2018

FESTIVAL LA PORȚILE RÂSULUI

Festivalul național de satiră și umor „La porțile râsului” se adreseaza tuturor trupelor și interpreților de umor, amatori din țară. Este singurul eveniment de acest gen din Oltenia. INTRARE LIBERĂ! Invitați speciali: Dorel Vișan – actor, Florin Zamfirescu – actor, Doinița Oancea – actor (serialul Fructul Oprit), Cornel Udrea – scriitor, Iulia Stupinean – prezentator… Read More »

Trei dintr-o lovitură

Prefectul județului Mehedinți a emis, în data de 10 mai 2018, ordinul prin care Viorica Sănătescu, Felix Baratky și Laurențiu Drăghicescu (ultimul remarcat în Consiliul local doar pentru celebrele replici adresate primarului Stoica „taci dracu din gură de prostovan” și „nu dau mâna cu toți papagalii”) își încetează de drept, conform legii, mandatele de consilieri… Read More »

Despre piloane, pensii și alte… 12.000 euro

Pilonul II de pensie și blocarea acțiunii PSD și cheltuirea banului public în mod discreționar de către primarul orașului Strehaia, Ion Giura, au fost subiectele conferinței de presă susținută la PNL de către Virgil Popescu și Daniel Cîrjan. ”Referitor la pilonul II, el a fost o gândire liberală a lui Călin Popescu Tăriceanu, este pensia… Read More »

Andrei Damian, admis la un program de internship în I.T. la Ecole Normale Superieure din Paris

În anul centenarului Marii Unirii descoperamehedinti.ro continuă să vă prezinte mehedințeni de 10, căci, județul are oameni remarcabili, care uimesc prin performanțele lor. Este și cazul lui Andrei Damian, fost absolvent al Colegiului Național Traian, admis pentru o bursă de studiu în domeniul cercetării I.T. la una dintre cele mai prestigioase școli din întreaga lume:… Read More »