Monthly Archives: April 2018

Am reușit să divizez PSD

Interviu cu deputatul VIRGIL POPESCU. De la PNL, evident… -Severinenii au scăpat în ultimii doi ani de problema căldurii pe ultima sută de metri, cum s-ar spune. Mai putem face faţă un an? -Nu cred că trebuie să uităm cauza problemei. Am avut neșansa de a avea încheiat un contract de concesionare a serviciului de… Read More »

Doină de jale la Orșova!

DOINITA CHIRCU

SCHIMBATĂ CU PĂTURA-N CAP DE LA CONDUCEREA PNL ORȘOVA   Doinița Chircu, schimbată în secret de la conducerea partidului. Secretul a fost păstrat un an și jumătate. A trecut un an și jumătate de când organizația PNL Orșova are un nou lider, însă schimbarea Doiniței Chircu a fost făcută departe de ochii opiniei publice. Chircu… Read More »

COLTU PINGUINULUI

Nu m-a mai răbdat inima şi am vorbit cu Doamne-Doamne, vizavi de ultimele evenimente dîn viaţa mea dă pămîntean şi a voastră, evident, de căscători dă gură şi dă oichi la aberaţiile cu care m-a înzestrat Mama Natură să vi le prezint în direct şi-n reluare dă cîte ori vrea mușchii mei. Simt că sînt… Read More »

De la CSM DROBETA

In perioada 20-22.04.2018 la TEPLICE in Republica Cehia a avut loc Cupa Europeana de cadeti care a adunat la start 706 sportivi din 37 de tari. CSM Drobeta Turnu Severin a participat cu 4 cadeti de valoare si de perspectiva care au reusit sa se claseze dupa cum urmeaza : Loc III-COVACIU IASMINA-48 kg Loc… Read More »

În IPJ Mehedinți se poartă capetele de paie

După cum vă amintiți, desigur, în urmă cu exact o săptămână, ne întrebam cum se face că Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți nu ne permite să realizăm scopul pentru care suntem constituiți, continuând să acționeze după aceleași metehne comuniste, arătând dispreț față de lege, încălcând voința legiutorului exprimată în Legea 62/2011. Poem suprarealist: „Odată, un… Read More »