Yearly Archives: 2018

Schimbare, schimbare, dar s-a stim si noi …

Avem șef nou la Poliție! Nu contează al câtelea este, că oricum nu s-a mișcat nimic în ultima vreme pe aici. REMUS LUCA, venit de la D.G.A. crede că poate face treabă bună. Să vedem ce cred alții, că așa e pe aici: nu trebuie să faci, ci să taci! Avem răbdare 6 luni, cât… Read More »

Stoica își avertizează consilierii duplicitari

Marius Stoica, în dubla sa calitate, de primar și președinte al organizației PSD Orșova nu mai tolerează asocierea consilierilor PSD cu Floricola și este decis ca la următoarea susținere a acestora a intereselor operatorului să-i dea afară din partid. Sună ca un ultim avertisment, însă primarul a declarat că nu mai tolerează suținerea altor interese… Read More »

De la CSM Drobeta . . .

In perioada 04-06.05.2018 la Cluj Napoca in cea mai moderna Arena din Romania s-a desfasurat Cupa Europeana de Judo pentru cadeti la care au participat 550 sportivi din 31 de tari. Sportivii cadeti de la CSM Drobeta au incercat accesul catre podium, dar de data aceasta nu au fost medalii, doar puncte castigate in Ranking… Read More »

COLțU’ PINGUINULUI . . .

Gata, m-a sunat azi dă dimineață pă la 5 jumate tanti Nuța Cucu ca să-mi spună că mai are o adeziune-n plus la pesedeu. Mă-nscriu în partid, că nu să mai poate. Liberalii au început să-și facă pari, cred că să pregătesc de-o revoluție agricolă, așa că mai bine stau în banca mea și aleg… Read More »