Monthly Archives: July 2017

Polițiștii locali nu au dreptul să amendeze șoferii în trafic

Polițiștii locali nu au voie să dea amenzi șoferilor în trafic și nu le pot cere documente din care să reiasă cine le-a încredințat pentru conducere mașinile, potrivit unei decizii pronunțate de ICCJ, în completul pentru soluționarea recursurilor în interesul legii. Decizia a fost pronunțată în contextul în care Avocatul Poporului a cerut Curții lămurirea… Read More »

Acordarea indemnizaţiei de şomaj absolvenţilor diferitelor instituţii de învăţământ promoţia 2017

Odată cu terminarea anului şcolar 2016-2017, absolvenţii instituțiilor de învățământ sunt aşteptaţi să se înscrie în evidenţele Agenţiei Judetene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mehedinti pentru a beneficia de asistenţă personalizată în vederea identificării şi ocupării unui loc de muncă. Absolvenții diferitelor forme de invatamint înregistrați beneficiază de informare şi consiliere profesională, mediere pentru identificarea… Read More »

COLȚUL PINGUINULUI

Am observat că mintea a-nceput să facă celulită, o formă d-aia telectuală, care am înțăles eu dîn karma lui Bogdaprostu că afectează grav doza dă încredere în rîndul populației. Az noapte m-am trezît, am oprit aeru condiționat și am chemat-o pă tanti Nuța Cucu să-mi facă vînt cu operele mele reîntregite, adăugite și reeditate, ca… Read More »

COLȚU’ PINGUINULUI …

Tanti Nuța Cucu îmi dădu, dis dă dimineață, deșteptarea, că cică a visat ea nasol az noapte, se făcea că eram vedetă locală și nu mai băgam lumea-n samă, și ca urmare a acestui fapt imprevizibil dîn partea mea strada a hotărît să mă prezint și să dau socoteală. A ticluit ea un tabel dă… Read More »

UITE DUBA!…

NODIȚ CRISTIANA SIMONA și SORIN JIANU, directorul Direcției Sanitar Veterinare Mehedinți au avut parte, două zile la rând, joi și vineri, săptămâna trecută, de o experiență inedită pe aceste meleaguri: PLIMBATUL CU DUBA. De fapt, nu e inedită deloc, că nu sunt singurii care beneficiază de un așa tratament. Deocamdată, sunt liberi și cercetați sub… Read More »

Se pregateste CODUL ADMINISTRATIV

Toţi directorii instituţiilor deconcetrate din judeţe vor fi numiţi politic pe funcţie, fără a mai susţine concurs, ei urmând să fie asimilaţi subsecretarilor de stat. Nici prefecţii nu vor mai fi apolitici, ei urmând să fie consideraţi secretari de stat, potrivit Codului Administrativ, pregătit de PSD. Potrivit Codului Administrativ, pregătit de social-democraţi, aceştia nu vor… Read More »