Yearly Archives: 2017

Mehedințenii scriu istorie în asistența socială din România!

Interviu cu domnul DORU BUZDUCEA – Președintele Colegiului Național al Asistenților Sociali din România (CNASR), Decan al Facultății de Sociologie și Asistență Socială, Universitatea din București și promotor al Campaniei „România în picioare pentru asistența socială”!   -Bine ați venit acasă domnule profesor… Mehedințenii dvs. se alătură campaniei pe care o promovați cu atâta fervoare… Read More »

Virgil Popescu, MOȘ CRĂCIUNUL severinenilor?

Ca de fiecare dată când se apropie sezonul rece, conferințele de presă ale politicienilor locali se înmulțesc, ca să ne arate, probabil, că și ei suferă, stau în frig și ne sunt alături în tot ceea ce avem de gând să facem. Cu condiția să nu le cerem lemne. Cum Severinul are o investiție care… Read More »

O factură pentru (NE) liniștea Severinului

Dacă o să fie, sau nu, LINIȘTE la S.C. SECOM S.A., SOCIETATE PE ACȚIUNI – și veți vedea de ce subliniem asta! – , vom încerca să vă ținem la curent în următoarele numere ale CRONICA DE SEVERIN. Nu de alta, dar prea se forțează niște limite și, din factura de 18 milioane pe care… Read More »

Șocant de șoc!

Blestemul CONFORT – ului loveste din nou, de data aceasta la SECOM. Directorul adus de Marius Screciu este pe cale sa plateasca catre KASDUM GF din Timisoara 18 milioane lei, bani care vor fi platiti din incasarile societatii, adica din banii incasati de la cetateni. In spatele KASDUM este Lucian Caraiman, candva omul de incredere… Read More »

Viitorul e călduros. Să vedem pentru cine…

Pe siteul www.puterea.ro a apărut, zilele trecute, un material de presă cu trimitere la situația termoficării din Drobeta Turnu Severin, la centrala ALFA GROUND, la prețuri de închiriere, la soluții și alte chestii de astea alambicate pe care unii încearcă să le deslușească dar, din păcate, nu le prea pricep. Cităm, în continuare, ceva din… Read More »

Cine nu are lupi, e singur …

Petre Daea, ministrul Agriculturii, a fost la sărbătoarea crescătorilor de oi, Țurcana, Regina Munților , la Costești, județul Hunedoara. Ocazie cu care a mai dat apă la moara unora care nu se mai satură de pilde, cu sau fără șchepsis, rostite de Mehedințeanul nostru: Este un loc extrem de plăcut şi extrem de instructiv, în… Read More »