Monthly Archives: April 2015

Scrisoare deschisă reprezentanților Guvernului României și organelor statului

Sectorul Hidroenergetic are în conducere incompetenți, interlopi și infractori Urmare a sentinței civile pronunată în dosarul 6857/2/2013, ICCJ l-a condamnat la un an de închisoare cu suspendare, pentru infracțiunea de „conflict de interese”, pe numitul Remus Adrian Borza. De asemenea a fost dată ca pedeapsă accesorie interzicerea dreptului de a îndeplini  functia de administrator judiciar,… Read More »

Scump, dom’le, scump.. dincolo era mai ieftin …

Onorariul administratorului judiciar SCP Tudor & Asociații SPRL, în sumă de 30 000 de euro/lună, exclusiv TVA, de la data deschiderii procedurii – onorariul fix și onorariul variabil de 3%+TVA din sumele distribuite creditorilor, plătite sau compensate cu aceștia, a fost negociat în cadrul Comitetului Creditorilor, din data de 10.01.2014, si aprobat apoi in Adunărea… Read More »

No comment

423419_277605722303404_100001619347959_764075_1574731671_n (Custom)

Declaratia inculpatului Duicu Ioan Adrian – fragment „Un om de televiziune Bidilici, directorul de televiziune mi-a comunicat că la Secţia dermatologie de la Spitalul Judeţean o asistentă pe numele B. L. se ocupa de perceperea diferitelor sume de bani ca să elibereze acte medicale, deşi dorea să facă o investigaţie jurnalistică în acest sens. Eu… Read More »

Ziarist de provincie

“Prostul”, “curva proastă”, “retardatul”, “penibilul” şi multe alte epitete frumoase pe care le adresaţi voi, în comentarii, sub fusta anonimatului, la materialele lui. Ale ziaristului de provincie, care scrie despre ce nu vă convine vouă. Ziaristul de provincie e prostul ăla care scrie cu mânie proletară despre cum nu vă sunt vouă date drepturile salariale,… Read More »

Un fel de editorial

Un coleg de la o televiziune locală, cunoscut pentru un fel de curaj dar şi ieşirile lui, maimult sau mai puţin ortodoxe, a binevoit să anunţe alţi colegi că nu şi-a primit salariul de circa 3-4 luni de zile şi, ca atare, ne cheamă în faţa sediului televiziunii unde presta, ca să ţină un fel… Read More »