Monthly Archives: February 2015

„Adevărul este o ficţiune…“

La o televiziune locală a avut loc o emisiune culturală, – ar zice unii -, menită să desluşească iţele Festivalului Internaţional „Mihai Eminescu“, dar şi chestiunile acordării a două premii, controversate. Un premiu pentru cartea PAS CU PAS a lui Klaus Iohannis, şi celălalt pentru IRINA DRĂGHIEA. Gabriela Pogaci a fost „gazda“ emisiunii la care… Read More »

VIRGIL POPESCU, THE BEST!

 virgil popescu

Surse din interiorul noului PNL la nivel central arată că la conducerea noului partid va fi numit președintele organizației care a scos cel mai bun rezultat la alegerile europaramentare. Conform noii variante pentru alegerea președinților, 80% va conta rezultatul de la europarlamentare și 20% aleșii locali din fiecare județ. Aceleași surse au explicat care este scorul… Read More »

Despre concediere în cazul falimentului angajatorului ori în urma desființării locului de muncă

worker

Angajaţii pot fi concediaţi din motive care ţin de persoana acestora, cum ar fi, de exemplu, încălcarea regulilor de disciplină în muncă, necorespunderea profesională, arestarea preventivă pentru mai mult de 30 de zile, inaptitudinea fizică şi/sau psihică. De asemenea, concedierea poate avea loc şi pentru motive care nu sunt legate de persoana lor, precum în… Read More »

Schimbări pentru angajați în CODUL MUNCII

Durata concediului de odihnă anual nu va mai fi scurtată dacă aveţi o problemă de sănătate sau dacă sunteţi nevoiţi să lipsiţi de la serviciu ca să vă îngrijiţi copilul bolnav, aşa cum se întâmpla până acum. Aceste prevederi sunt incluse în legea care aduce modificări Codului Muncii, şi potrivit actualei legi, un angajat pierdea… Read More »

„Avem nevoie de forță de muncă“

_DSC9914 (Custom)

Ioan Suru, directorul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mehedinţi a susţinut vineri, 23 ianuarie a.c., o conferinţă de presă, ocazie cu care a anunţat că sunt prezenţi şi reprezentanţii unei firme din Cehia care sunt interesaţi în prima etapă să recruteze forţă de muncă din judeţ şi să deschidă şi un punct de… Read More »

„Dacă nu ai făcut nimic în viață, nu ai nici dușmani, nu?!“

_DSC8639 (Custom)

ALIN BUDULAN, de la Partidul Conservator, unul dintre protagoniştii comentariilor apărute pe o reţea de socializare a ţinut să ne spună punctul de vedere cu privire la acest aspect: „Facebook-ul, în mâna unor copii care nu au avut jucării când au fost mici, poate să devină o armă. Din punctul meu de vedere nu mă… Read More »