Monthly Archives: September 2014

Cât „ne costă“ un lider de sindicat?

site1 (Custom)

În multe cazuri, sindicatele încep să se formeze atunci cand mâncitorii dintr-o întreprindere se unesc pentru a rezolva o anumită problemă. Iar când problema respectivă s-a rezolvat, din sindicat mai rămâne doar un mic grup de activişti sindicali. Drept rezultat, de fiecare dată când apare o nouă criză trebuie luat totul de la început. Un… Read More »

Toate PENSIILE CRESC cu 5% de la 1 ianuarie 2015

Anunţ oficial de la Guvern: toate pensiile vor fi majorate de la 1 ianuarie 2015. Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a anunţat că pensiile vor fi indexate cu rata inflaţiei, astfel încât vor creşte de anul viitor cu 5%. Ministrul Muncii a precizat că se ia în calcul şi majorarea pensiilor mici. “De asemenea, vom lua în… Read More »

„Am făcut-o pentru sufletul meu şi pentru prietenia faţă de Mehedinţi“

_DSC6675 (Custom)

Sâmbătă, 13 septembrie a.c., pe Drumul European 70, la intrare pe drumul spre mănăstirea Vodiţa, MARCEL VELA, primarul municipiului Caransebeş, a amplasat o cruce înaltă de 14 metri, şi lată de 7 metri, care va fi luminată pe timp de noapte. Marcel Vela este un politician mai aparte, un bănăţean care „a lăsat“ Zilele municipiului… Read More »

18.313.698 de cetăţeani votează

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) informează că numărul alegătorilor pentru alegerile prezidenţiale din 2 noiembrie este de 18.313.698 cetăţeni români, iar pentru turul al doilea al alegerilor din 16 noiembrie este de 18.321.512 cetăţeni români. AEP noteaza ca, fata de ultima informare publica realizata pe aceasta tema, s-a inregistrat o scadere a numarului total de alegatori… Read More »

Glorie de tomberon

Nu ştiu dacă ucrainienii s-au uitat vreodată la DDTV, la momentul când Tolea Ciumac l-a săltat pe Dan Diaconescu cu gândul să-l ducă în tomberon, acolo unde este locul multora, dar chestia cu politicianul ucrainean aruncat la tomberonul de gunoi merită nu numai un LIKE cât facebook-ul de mare, ci şi apreciere. Ucrainienii l-au imobilizat… Read More »

„Nu da vrabia din mână pe cioara de pe gard…„

_DSC5545 (Custom)

Interviul săptămînii, cu prof. VERONICA NICOLAE -Doamna Vera Nicolae, s-a supărat lumea pe dumneavoastră, sunteţi incomodă pentru mulţi. Mai nou, aţi fost şi protagonistă de ştiri, la o altă televiziune, ce-i drept. Cum „traduceţi“, ca să zic aşa, titlul ştirii „Vrabia mălai visează“, în chintesenţă cu realitatea locală? -Da, chiar că-i chintesenţă, cuprinsă în replica… Read More »