Monthly Archives: April 2014

„Cea mai puternică armă este votul. Votul corect“

_DSC9992 (Custom)

Vineri, 11 aprilie a.c., la sediul Partidului MIŞCAREA POPULARĂ a avut loc o conferinţă de presă susţinută de GELU VIŞAN, secretar regional al zonei Oltenia al Partidului Mişcarea Populară şi EUGEN GOLEA, preşedintele Partidului MIŞCAREA POPULARĂ Mehedinţi, o conferinţă care a pus „degetul pe rana“ judeţului în privinţa familiilor care conduc destinele acestui judeţ, conferinţă… Read More »

Înotătorii de la clubul severinean s-au întrecut în medalii

Becheru cu gidea si bonea

Deşi nu are un bazin propriu de antrenament şi nici vreun înotător originar din Mehedinţi, secţia de nataţie de la CSM Drobeta a adus 41 de medalii în acest an. Dacă la Campionatul Naţional de seniori şi juniori II, de la Bacău, a obţinut 22 de distincţii, clubul severinean s-a întors de la Naţionalele de… Read More »

„Dumnezeu e un şmecher“, ne spune VALENTIN VASILESCU, un artist din Severin

_DSC8523 (Custom)

Nu te mai saturi vorbind cu domnul Valentin Vasilescu, un personaj aparte al lumii Severinului actual. Iubit sau detestat, măgulit sau înjurat, domnul Valentin Vasilescu îşi păstrează aura pe care i-o dă IMAGINEA SA şi e hotărât să spună multe. Cine doreşte să-l asculte şi să înveţe ceva din zicerile domniei-sale nu o să regrete.… Read More »