Monthly Archives: March 2014

Partidele nu se mai bat pe ciolan, ci pe… COVRIG!

Cam mare deranjul săptămâna trecută, în cadrul şedinţei de Consiliu local al municipiului Drobeta Turnu Severin. Şi totul a plecat de la un… COVRIG. De fapt, de la Cristinel Covrig, aspirant la postul de consilier local din partea nici nu mai ştim cărei formaţiuni politice. De fapt, marele păcat capital al tuturor formaţiunilor politice d… Read More »

KARISMAticu… Alin Budulan

Colegul de şedinţă al lui Alin Budulan, acest KARISMAtic – probabil! viitor viceprimar al Severinului -, este nimeni altul decât Daniel Olimpiu Cârjan, fost viceprimar. Care, de când şi-a pierdut scaunul este vocalist de eşalonul doi, că-n eşalonul unu nu mai sunt locuri, în şedinţele de Consiliu local. Bănuim că nu vrea să-i intre pe… Read More »

DUICU, plictisit de Opoziţia asta, o să-şi facă alta

Plictisit de apatia care-a cuprins opoziţia locală, mai cu seamă că în rândurile ei a intrat, de curând, şi PNL, Adrian Duicu s-a gândit să facă o conferinţă de presă şi să pună lucrurile pe făgaşul lor. De parc-ar fi deraiat vreodată de acolo. Ştim cu toţii ce înseamnă, la ora actuală, opoziţie în Mehedinţi… Read More »

Forţa Civică, în casă nouă…

Mihai Răzvan Ungureanu, preşedintele Partidului Forţa Civică, şi Ştefan Pirpiliu, secretar general, au fost prezenţi în Mehedinţi, la invitaţia lui George Ganţu, la inaugurarea noului sediu al Partidului Forţa Civică, situat pe strada Traian nr. 275, lângă Centrul Universitar. Partidul Forţa Civică este în plin proces de construcţie politică şi de pregătire a campaniei electorale… Read More »

Che Guevara n-a fost „băiat deştept“

Vineri, 28 februarie a.c., Sindicatul Porţile de Fier a organizat un miting de protest în faţa sediului Hidroelectrica SA din Turnu Severin, acţiune la care au participat aproximativ 60 de angajaţi de la Hidroserv Porţile de Fier. Angajaţii au ales acest loc în semn de protest faţă de conducerea Hidroelectrica, pe care o acuză că… Read More »