Monthly Archives: February 2014

Liberalii învaţă chineza cu ADI DUI-CU!

ppp (Custom)

Când nimeni nu se mai aştepta, mai toţi fiind suciţi cu gâturile spre capitaliştii ăia de americani, iată că de la Bucureşti au venit chinezii. Dacă pe facebook Daniel Cîrjan ne anunţa că-i aduce Virgil Popescu, secretar de stat în Ministerul Economiei şi preşedinte al PNL, la AGERPRES, Florian Copcea anunţa că sunt însoţiţi de…… Read More »

COLŢU’ LIBERALULUI PEDEPSIT…

Punem pariu că 40344 de persoane, adică tocmai cei care l-au votat, n-au curaj să-i ceară senatorului PNL de Mehedinţi, TUDOR CHIUARIU, DEMISIA? La fel cum punem pariu că respectivul nu o să recurgă la acest gest, nici cu executare, nici cu suspendare… La Haga cu ei, domn senator, la Haga, să vadă coana Europa… Read More »

APUSeni de ŢARĂ

A căzut un avion în România, unde spaţiul aerian s-a umplut, deja, de prostiile debitate de guvernanţii de ieri, de azi şi de mâine ai ţării. Bine că nu i-a pus dracu’, pe aceiaşi, să plombeze culoarul de zbor, că cine ştie la ce preţuri… astronomice ajungeam! În avion, bineînţeles, pilot, copilot, o tânără şi… Read More »

La cine e R.A.A.N. datoare…

În cele ce urmează vă prezentăm, numai pentru judeţul Mehedinţi, Creanţele REGIEI AUTONOME PENTRU ACTIVITĂŢI NUCLEARE, regie aflată în insolvenţă,  la data de 19.12.2013, creanţe menţionate de administrator judiciar Tudor & Asociatii SPRL ABC SYSTEM SRL, Drobeta Turnu Severin, str.Calea Timişoarei 175B, suma 11,017.59 ACROPOLE TRANS SRL, Sat Dedoviţa Nouă, com. Şimian, nr. 3820, suma… Read More »

Cu 588.815 contracte de muncă mai puţin

Date publicate recent de Ministerul Muncii arată că în trimestrul trei al anului trecut s-a înregistrat o scădere semnificativă a numărului de angajaţi cu contract de muncă, dispărând, practic, 588.815 contracte. Comparativ cu anul 2011, scăderea este de 521.000. Datele reflectă evoluţia numărului de asiguraţi cu normă întreagă şi/sau cu timp parţial, sursa fiind declaraţiile… Read More »

Lansare de carte

p (Custom)

Sorin Delaskela, Despre retragere şi simplificare, Editura A.T.U., Sibiu-Hermannstadt, Colecţia Proză contemporană Sâmbătă, 25 ianuarie a.c., librăria SONET (Magazinul Decebal, etajul 1) a găzduit lansarea celui de-al optulea volum care poartă semnătura eseistului şi publicistului severinean Sorin Delaskela. Evenimentul s-a dorit a fi o întâlnire a scriitorului cu prietenii apropiaţi, colegi de breaslă cei mai… Read More »