Monthly Archives: November 2013

Ultimul vis al lui Băsescu

Meciul Băsescu-Ponta continuă, fără pauze, neobosit, spre deliciul presei şi spre deplina bulversare a unei Românii şi aşa lovită de scepticism şi de confuzie, şi nu din vina ei, săraca. Dacă-l asculţi doar pe Băsescu ai senzaţia că mai avem puţin şi ne prăvălim de tot la vale, spre hău, de unde doar FMI ne-ar… Read More »

Mama DOMNICA TROP, „Tezaur Uman Viu”

_DSC7482 (Custom)

Povestea Mamei Domniţa – Marea Magiciană a Sufletului românesc din Izverna este încă una nesfârşită şi aproape deloc spusă. Iniţierea demersurilor pentru a fi declarată de către UNESCO „Tezaur Uman Viu” a început într-o zi de toamnă, în urmă cu doi ani. Eram într-un mare hotel gorjenesc, la „Gorjfest” – Festivalul Internaţional de Arte Vizuale… Read More »

“Fără voia mea şi din motive necunoscute, mi-am făcut şi duşmani”

popescu (Custom)

declara Constantin Popescu, preşedintele organizaţiei PSD Orşova, administrator al S.C. Floricola SRL -Domnule Popescu, numele dumneavoastră este asociat cu o mulţime de expresii: baron local, stăpân al oraşului, director de liceu, şef de partid, om de afaceri cu primăria, maestru de culise. Cine este Constantin Popescu, de fapt? – Nu mă regăsesc în niciuna din… Read More »

COLECŢIA TOAMNĂ-IARNĂ a HIPERMARKETULUI CORA

cora (Custom)

Vineri seara, angajatele Hipermarketului Cora din Drobeta Turnu Severin au demonstrat că au abiltăţi şi graţie de modeling prin prezentarea colecţiei de îmbrăcăminte şi accesorii pentru adulţi destinată sezonului toamnă-iarnă. Noua colecţie cuprinde îmbrăcăminte şi accesorii selecţionate de la furnizorii români, precum şi de la furnizorii străini. Vedeta colecţiei a fost marca Influx, marcă proprie… Read More »