Monthly Archives: October 2013

S-au limpezit apele şi la P.P.D.D. Mehedinţi

_DSC2933 (Custom)

La această oră se poate spune că s-au „limpezit apele“ şi la PPDD Mehedinţi, partid care se pregăteşte pentru alegerile europarlamentare de anul viitor. Astfel, Biroul Permanent Judeţean este alcătuit din: ION MIHART-preşedinte, VERGIL ALEXE-primvicepreşedinte, FLOARI GHEORGHIŢA-secretar executiv, COSMIN BALINT, AURELIAN MITROI, IONEL DRULĂ, PETRIŞOR MIHU, VICTOR MĂRGEAN, ALIN NISTORAN, CRISTIAN GIUREA, MARIUS STOICA, ION… Read More »

MARIUS SCRECIU – „Nu ne temem de nici o forţă politică“

_DSC4779 (Custom)

-Cum se vede bilanţul viceprimarului Marius Screciu după aproape un an şi jumătate de mandat? -Pot să spun că sunt relativ mulţumit, s-au făcut unele lucruri, dar credem că lucrurile importante de acum încolo încep. S-au aprobat proiectele de asfaltare a bulevardului Tudor Vladimirescu şi Splaiului Mihai Viteazul, pe 29 noiembrie este organizată şi licitaţia… Read More »

MEHEDINŢIUL, UN ŞANTIER

_DSC8231 (Custom)

Vineri, 25 octombrie a.c., , Adrian Duicu a prezentat unor primari şi directori de deconcentrate din judeţ o situaţie a obiectivelor de investiţii care se cer realizate pe viitor, obiective cu precădere în domeniul alimentării cu apă, canalizare şi infrastructură. „Important este cum ne prezentăm în faţa cetăţenilor, care ne-au votat şi pe mine şi… Read More »

NEGULESCU – “Aduc la Orşova apă termală cu găleata, dacă nu fac conductă”

DSCN7343 (Custom)

Declaraţia lui Constantin Negulescu prin care îşi exprima dorinţa de a trece Herculanele în Oltenia pentru ca Orşova să poată beneficia de apa termală din staţiune a stârnit reacţii. Unii s-au amuzat de declaraţia edilului ca de o glumă proastă, alţii au considerat-o o idee bună, însă greu realizabilă. Dacă pentru rezolvarea”problemei” mutarea graniţelor judeţului… Read More »

Marius Stoica a fost numit preşedinte interimar al filialei PPDD Orşova

DSCN1341 (Custom)

Consilierul Marius Stoica este, începând din data de 23 octombrie 2013, preşedinte interimar al Organizaţiei locale Orşova a PPDD şi vicepreşedinte al Organizaţiei judeţene a PPDD. Numirea a fost făcută în cadrul şedintei BPJ MH al PPDD cu votul majorităţii participanţilor. Stoica a menţionat că obiectul principal după numirea sa la conducerea PPDD va fi… Read More »