Monthly Archives: April 2013

VACA CARE ESTE!

hppscan137

Mai întâi de toate a fost Regia Autonomă pentru Activităţi Nucleare, adică RAAN, prescurtat. După aceea, conducătorii politici ai vremurilor şi-au dat seama că Regia poate fi o vacă de muls şi au început s-o caute la uger, prin intermediul firmelor căpuşă. A fost o vreme în care se aducea cărbune din Serbia şi, în… Read More »

Prim-balerinul si primarii

DSC_7270 (Small)

Pe principiul nici o săptămână fără o vacă nebună, că tot suntem asaltaţi de aflatoxină, benzină şi silimarină, prefectul Nicolae Drăghiea a convocat o conferinţă de presă ca să desluşească ce-are ştampila Pdl Mehedinţi cu Ion Mîţu şi viceversa. Senatorul Marius Bălu a solicitat Prefecturii Mehedinţi să clarifice apartenenţa celor 11 primari care se zice… Read More »

COLTU DOAMNEI PINGUINA

„Doamna, Doamna, aţi văzut ce scrie presa iar despre omul ăla, Duicu? Nu se poate, Doamna, pe el îl bagă toată lumea-n seamă şi pe dumneavoastră, crezul nostru şi farul luminos al viitorului, Doamna, nu vă mai aminteşte nimeni, decît eu în peroraţiile mele pe holurile astea reci, lugubre şi pline de păianjeni. Mi-e frică,… Read More »

COLTU PINGUINULUI

„Meştere, văzuşi, dragă, ce bătaie luă primaru Costel de la Mariusică Bălu la alegerile de la au ei la partid, la capitală? Ce părere ai, sau te pomeneşti că stai şi jeleşti, acuma, soarta politico-administrativă a prim gospodarului din fruntea trebii orăşeneşti?“ Ăsta este sms-ul pe care l-am primit de la vecina mea, energica şi… Read More »

Pe cine deranjează MARIUS BĂLU

DSC_7085 (Small)

Rămas, nu singur, să lupte cu un PDL vraişte, moştenire a lui Mihai Stănişoară, Marius Bălu a decis să-şi continue drumul. Tot la PDL, alături de Cornel Ghiţă, fost deputat, Mircea Sevastian Grosu, fost viceprimar şi actual consilier municipal, Dumitru Mărculescu, fost şi actual consilier municipal. Din „garda veche“, dacă am putea spune aşa, lipsesc…… Read More »