Monthly Archives: March 2013

COLŢU DOAMNEI PINGUINA

Obosită de viaţă ca un pinguin cu mustaţă, la cererea unui fidel (fără castro), dar cu barbă şi mustaţă, cititor al ziarului nostru inaugurăm, cu această ocazie, şi Colţu Doamnei Pinguina, sau Pingăina, că tot cotcodăceşte brambura pe holuri fel şi fel de nevoi speciale sau formule de adresare gen „Doamna, Doamna, ia uitaţi, iar… Read More »

Ce „vrăji“ au de gând să facă primarii (II)…

Vă prezentăm, în continuare, ce-şi doresc să realizeze primarii mehedinţeni pentru comunităţile lor, şi ne referim la lucrările prevăzute în repartizarea cotei de 20% din unele venituri ale bugetului de stat pe unităţi administrative în anul 2013. Sunt unii primari care solicită (să vedem dacă şi primesc) bani pentru aiureli menite să adoarmă vigilenţa comunităţii.… Read More »

147 de ani de la sosirea, în Drobeta Turnu Severin, a Principelui Carol

DSC_5004 (Small)

Foto DANIEL VELESCU Principele Radu al României a fost prezent vineri, 15 martie a.c., la ceremonia prilejuită de inaugurarea pontonului şi dezvelirea plăcii comemorative “Carol I”, în Portul de Pasageri Drobeta Turnu Severin. Evenimentul omagiază 147 de ani de la momentul în care Principele Carol, însoţit de I.C. Brătianu, a sosit cu vaporul pe Dunăre… Read More »