Monthly Archives: September 2012

Cum se „abramburesc” puricii de la JIROV…

Nu ştiu, şi nici nu mă interesează, cine-a fost „deşteptul“ care a ţinut morţiş s-o deplaseze pe onor ministrul Educaţiei, malovăţeanca Ecaterina Andronescu, tocmai la Jirov, să vadă cum mai stă Mehedinţiul cu producţia de purici la hectar pe picior. Un lucru este cert, şi anume faptul că vizita s-a transformat, pentru o anumită parte… Read More »

ŞOC ?!

Apariţie inedită la şedinţa de Consiliu Judeţean de vineri, 31 august a.c. RAFAEL NOROCEL CIORĂSCU, alintat NORO, a ţinut să fie în bon-ton cu moda politică actuală şi a încălţat nişte pantofi sport de culoare roşie, ca să întărâte, probabil, taurul unora, iar pe blugi, discret, afişa mici crăpături portocalii, semn că „iubirea dintâi nu… Read More »

Liga I, CS TURNU SEVERIN – CEAHLAUL PIATRA NEAMT 1-1

Am reuşit să „spargem“ ghinionul luni seara, pe stadionul Municipal, împotriva plăieşilor lui Pinalti. Dacă se poate numi ghinion şi acest meci dominat, de la primul şi până în minutul 90, când am egalat, de moldovenii de la Ceahlăul Piatra Neamţ. Per ansamblu, ai noştri, severinenii, n-au jucat prost dar, cum „la barza chioară nici… Read More »

Din raportul de audit al Camerei de Conturi

În perioada anilor 1994-1995 au început lucrările de construire a captării apei potabile provenite din izvorul pârâului Bârzava, situat pe raza judeţului Caraş Severin, şi în paralel cu aceasta, lucrările de amplasare a conductei de aducţiune (din ţeava de oţel sudată elicoidal având diametrul de 1000 mm) pentru alimentarea cu apă a municipiului Dr Tr… Read More »

Ion Mihart, ex-pesedistul care are partid – P.P.D.D.

Partidul Poporului Dan Diaconescu (P.P.D.D.) Mehedinţi are, de joi, 30 august a.c., un nou preşedinte, în persoana lui ION MIHART,care a demisionat din PSD Mehedinţi. Într-o conferinţă de presă care a avut loc la sediul partidului, Ovidiu Gheorghe declara: „Mi-am depus mandatul ca urmare a rezultatelor de la alegerile locale şi am hotărât să facem… Read More »