Monthly Archives: May 2012

Cântecul lui Gioni Gazolină

Frunză verde de sulfină, Gioni, zis şi Gazolină Monumentul de slănină Este prunc fără de vină Dolofior şi drăgălaş Unsuros ca un gulaş Drăgălaş şi dolofior Ca purcelul din cuptor De popou, ce să vă spun Este, la turci, numai numai bun: Lătăreţ, alb ca un caş Când îl văd, mai că şi l-aş… Ce… Read More »

MANEAua P.N.L.-ului

Candidatul USL Orşova la primărie, Ion Manea, pe numele său conspirativ Alin, are mari probleme de memorie, în special în faţa ziariştilor. Se comportă ca o cocotă jignită când i se cer lămuriri şi pare mereu încurcat de întrebări. De la salvatorul “nu ştiu” sau “nu pot acum, sunt într-o şedinţă, vă sun eu” la… Read More »

Duicu şi ai lui “spun lucruri trăznite”

Directorul Spitalului Municipal Orşova, Lucian Vădăstreanu a fost mult  prea blând în exprimare, când s-a referit în cadrul conferinţei de presă susţinută ieri, 21 mai, la mârşâvia pusă la cale Duicu @ Company, afirmând că apelul lansat de USL ar cadra mai bine la emisiunea “Copiii spun lucruri trăznite”. Stafful USL a scos din laboratorul… Read More »

INVITATIE

În numele prieteniei ce ne leagă de fraţii noştri de peste Dunăre,când toţi ne exprimăm bucuria într-o înfrăţire pe care o sărbătorim, pe 26 mai 2012, orele 18,00, avem onoarea de a vă invita la Sviniţa, să sărbătorim împreună. Cu această ocazie vor avea loc următoarele activităţi: -Lansarea cărţii FENOMENUL SVINIŢA, volumul I – ISTORIA… Read More »

Bancul campaniei electorale

-De ce le e frică orşovenilor să-l aleagă pe Manea primar? -De teamă că n-o să mai recunoască că a candidat, el n-a recunoscut nimic până acum, orice îl întrebi, neagă!

Pentru Mehedinţi şi pentru mehedinţeni!

După instalarea guvernului Ponta s-a luat decizia ca unele sume primite de Consiliile Judeţene conduse de PDL să fie înapoiate guvernului. Ce a pierdut Mehedinţiul prin această decizie aflăm de la Marius Bălu, preşedintele Consiliului judeţean Mehedinţi. „Datorită faptului că sumele s-au întors la guvern pot să vă spun că s-a pierdut reabilitarea asfaltului pe… Read More »