Monthly Archives: April 2012

Valentin Vasilescu – un caz revoltător de ingratitudine şi neomenie

Luat de vârtejul răvăşitor şi profund depersonalizant al atâtor tensionate întâmplări cotidiene, îl uitasem demult, într-un colţ mai obscur şi mai puţin activ, al memoriei mele, pe mult hulitul şi detestatul cronicar/istoric bizantin Procopiu din Cezareea (sec. VI), care, de aproape 15 secole, continuă să îngreţoşeze, să revolte, să oripileze cu pilda de duplicitate, servilism… Read More »

Duicule, ce tânăr eşti!

Adrian Duicu nu se dă „bătut“ şi vrea, cu orice preţ, să ne demonstreze că, dincolo de tot ceea ce înseamnă imagine, contează. Ultima ispravă s-a petrecut la Orşova, unde mnealui a încuviinţat probabil, un soi de felicitare pascală distribuită orşovenilor în cutiile poştale. Artizanul felicitării a încercat, pe cât a putut, să ne arate… Read More »

Propagandă de sit arheologic !

Cei care au fost la ciolan şi mai vor o dată nu-i lasă… pe simplii cetăţeni nici în zile de sarbători. Aşa s-a întâmplat şi la Gîrla Mare, acolo unde stângacii din politica românească le-au adus aminte potenţialilor votanţi cam cum devine chestia cu propaganda de site arheologic, pentru că aşezarea este bogată în astfel… Read More »

Dan Diaconescu direct la Orşova

Dan Diaconescu a fost sâmbătă, 21 aprilie a.c. într-o vizită anunţată la Orşova pentru a se întâlni cu membrii şi simpatizanţii PPDD. Vestea prezenţei sale în oraşul în care nu se întâmplă niciodată nimic a adunat peste 100 de oameni în centrul civic, care l-au întâmpinat cu pâine şi sare şi mult liliac. “Viitorul preşedinte… Read More »

CASA NAŢIONALĂ DE PENSII PUBLICE

Referitor la situaţia creată de adoptarea, de către Curtea Constituţională, a unor decizii privind constituţionalitatea prevederilor art.259 alin.(2) din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii În urma ridicării unor excepţii de neconstituţionalitate a dispoziţiilor art.259 alin.(2) din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, Curtea Constituţională s-a pronunţat, în data de 13… Read More »