Monthly Archives: March 2012

PROSTIA LOCALĂ care a amânat şedinţa de Consiliu local

Ieri, la ora 14,00 trebuia să aibă loc şedinţa de Consiliu local a municipiului. Numai că prezenţa în sală, pe un scaun, a soţilor Olteanu, cei care strigă „Jos!“ de ceva vreme prin faţa Prefecturii i-a speriat pe unii aleşi locali. În aşa hal încât nici n-au mai venit în sala de şedinţă. Aceeaşi atitudine… Read More »

S-a supărat cetăţeanul Brăgaru, de la Orşova

Joi, 22 martie a.c., m-a sunat cetăţeanul Brăgaru, de la Orşova, de pe numărul 0724369850, supărat nevoie mare, că văzuse şi dumnealui ziarul de marţi, şi nu-i convenea ce-a citit acolo. Dumnealui a afirmat sus şi tare că nu m-a sunat ca să mă-njure, deşi printre dinţi i se vedea, probabil, asta. După reproşuri de… Read More »

Programul ZILELOR SEVERINULUI

Joi 19 aprilie ora 9.00, Catedrală Sfânta liturghie în faţa Catedralei Episcopale de un ales sobor de ierarhi, membrii ai Sf. Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, în frunte cu I.P.S Academician Doctor Irineu, Mitropolitul Olteniei. Vineri 20 aprilie, Scena Pădurea Crihala Ora 18.30, Program Folcloric Ansamblul DANUBIUS Sâmbătă 21 aprilie, Holul Hotel Continental Ora 12.00,… Read More »

Florea mai stă o tură…

Lui Constantin Florea nu i-a ieşit socoteala de-acasă cu cea din Consiliu, la ultima întrunire a legislativului local, din 17 martie. Uneperistul a fost fentat şi de data aceasta de pedelişti, cu care în ultimul timp a cam făcut terapie de grup pentru a-i convinge să-l pună vice, sau altfel spus, să fie el ales… Read More »