Monthly Archives: January 2012

Corecţie…

Gurile rele ale Severinului ne-au şoptit că don Costel Cîtu, simpaticul membru al unui partid în creştere continuă, ar fi aplicat o uşoară corecţie unui jurnalist local, sătul de mofturile acestuia. Cum noi îl ştim pe domn Costel sufletist şi foarte la locul dumnealui, ne mirăm, totuşi, de neobrăzarea respectivului care l-a scos din pepeni… Read More »

Reportaj din sudul ţării. Actualităţi.

Motto: “Actual, mereu acelaşi, chiar şi peste un mileniu, Eminescu, da, trăieşte prin talentul său de geniu!” Turist pentru câteva ore la Porţile de Fier. I şi II. Vocea baritonală, cu un timbru plăcut a ghidului îmi captează cu totul atenţia. O uriaşă lucrare hidroenergetică demarată în urmă cu aproape o jumătate de secol… Centralele… Read More »

TRICĂ îşi defulează dejecţiile în public şi stropeşte din nou, mitocăneşte

MOTTO: „Scriitor de-o săptămână De cum iei condeiu-n mână… Crezi de-ntâia datorie, Să te umfli de trufie, Când până-n ajun ai fost Un ucos deştept, dar prost“ (Tudor Arghezi) Râmătorul numărul unu al comunei Malovăţ, pe care l-am numit mai sus, lacom de popularitate şi de afirmare, varsă iarăşi căldarea cu reziduuri pestilenţiale şi se… Read More »

…Şi consilierii judeţeni ai U.S.L. au părăsit şedinţa de Consiliu de ieri

Repede s-au tulburat apele şi-n şedinţa de Consiliu Judeţean de ieri. După ce s-a luat act de demisia doamnei consilier Claudia Jianu, care a fost aleasă într-o funcţie la nivel naţional în Colegiul Medicilor, şi a fost validat mandatul consilierului NICOLAE ILIESCU, la cel de-al doilea punct al ordinii de zi, privitor la încetarea de… Read More »