Category Archives: INEDIT!

N-AVEM MOAȘTE…

… dar, și dacă aveam, probabil că pelerinajele la Arsenie Boca erau minciuni pe lângă ce era pe-aici, prin părțile noastre. Dacă ținem seama, în primul rând, de pupătorii de ocazie, prin față, prin spate și pe la alte colțuri, pupătoarele simandicoase alergice la mirosul de tămâie de import, fără să mai punem la socoteală… Read More »

Cine nu are lupi, e singur …

Petre Daea, ministrul Agriculturii, a fost la sărbătoarea crescătorilor de oi, Țurcana, Regina Munților , la Costești, județul Hunedoara. Ocazie cu care a mai dat apă la moara unora care nu se mai satură de pilde, cu sau fără șchepsis, rostite de Mehedințeanul nostru: Este un loc extrem de plăcut şi extrem de instructiv, în… Read More »

Plecarea săptămânii, lunii,anului…

Glumeau unii prin oraș, apropo de postarea de mai jos, cum că DIKTATORU A FUGIT! Fără elicopter, fără balcon, a scris, simplu, o demisie pe care a semnat-o altcineva și gata, visul frumos s-a terminat, adiooooooooo! Rea lume are Severinul ăsta, dacă ținem cont de faptul că personajul de care facem vorbire nu este altul… Read More »

NODIȚ CRISTIANA SIMONA și SORIN JIANU s-au plimbat cu DUBA

PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE INFRACŢIUNI ECONOMICE În dimineața zilei de joi, 15 iunie a.c.,polițiștii din Mehedinți cu sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, au efectuat 5 percheziții la persoane bănuite de infracţiuni economice, săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, obţinere ilegală de fonduri, conflict de interese, fals în… Read More »

Cică și PARCUL INDUSTRIAL al Severinului va fi asfaltat…

Primarul din Bethausen, Ioan Lihoni îi aşteaptă pe investitorii străini care vor să investească în agricultură cu drumuri agricole asfaltate. „O să avem şi drumuri agricole pentru cine vrea să investească în agricultură. În partea industrială deţinem 17 hectare pe care putem să le oferim unui investitor care vrea să facă o fabrică. Suntem deschişi.… Read More »

MUICĂĂĂ, SÎNTEM NEAM DE MAO ȚE DUN…

_dsc6640-medium

Liniștea fabuloasă a Severinului (re)încălzit care așteaptă să-i vină apa caldă și pe partea frontală, că la partea dorsală au rezolvat unii ziariști cu spălăturile, a fost tulburată, marți, 22 noiembrie 2016, de sosirea unei delegații de chineji, 3 la număr, de la Huawei, după cum ne informează un comunicat emis de  Cancelaria Prefectului Județului… Read More »