Category Archives: COLŢU PINGUINULUI

COLțU’ PINGUINULUI . . .

Gata, m-a sunat azi dă dimineață pă la 5 jumate tanti Nuța Cucu ca să-mi spună că mai are o adeziune-n plus la pesedeu. Mă-nscriu în partid, că nu să mai poate. Liberalii au început să-și facă pari, cred că să pregătesc de-o revoluție agricolă, așa că mai bine stau în banca mea și aleg… Read More »

COLTU PINGUINULUI

Nu m-a mai răbdat inima şi am vorbit cu Doamne-Doamne, vizavi de ultimele evenimente dîn viaţa mea dă pămîntean şi a voastră, evident, de căscători dă gură şi dă oichi la aberaţiile cu care m-a înzestrat Mama Natură să vi le prezint în direct şi-n reluare dă cîte ori vrea mușchii mei. Simt că sînt… Read More »

COLȚU’ PINGUINULUI …

M-am închis în casă, dă la o vreme, și-mi număr firele dă păr dă pă picioare, că cică e la modă să știi numărul egzact, altfel nu vine moș Niciolaie la tine. Mi s-a făcut un dor dă copilărie dă am luat cățaua-n casă ca să sîmtă și ea că are copilărie, să nu zîcă,… Read More »

COLTU’ PINGUINULUI

M-a lovit, aseară, o frunză, care cădea-n asfințit dă toamnă flămîndă de am crezut că mi să topește inspirația și rămîn cu cortexul nevindecat. Era ceva-n ea, în frunză, un miros dă anotimp coclit, nici cald, nici rece, care mă-ndemna la inflexiuni poetice cum numai mintea mea poate să le sloboade. Năuc, am sîmțît nevoia… Read More »