Category Archives: interviu

„Oamenii sunt mulțumiți cu ce au ei acasă”

GABRIEL ROCEANU

Interviu cu domnul GABRIEL ROCEANU, director general CRAMA OPRIȘOR, despre lipsa forței de muncă la țară: Nu avem forță de muncă câtă ne trebuie, dar pot să vă spun că echipa noastră este solidă, performantă. Ideal pentru noi, la cules, ar trebui să fie cam 200 de persoane pe zi, dar nu sunt, ci sunt… Read More »

„În ultimii 25 de ani, sufletul românesc a fost trecut prin sabie” (II)

Analizând sfertul de veac de când suntem liberi, ce puteţi spune? Am câştigat sau nu libertatea? Am ajuns să iubim competiţia între valori, şansa de a alege? Competiţia minţilor din Occident a fost transformată în România într-o cursă nebună după profit. Societatea s-a transformat într-una de consum, supusă unei manipulări masive. S-a înlocuit ştiinţa cu… Read More »

„În ultimii 25 de ani, sufletul românesc a fost trecut prin sabie”

Interviu cu Dr. Călin Georgescu, expert ONU în dezvoltare durabilă şi membru al Clubului de la Roma. Unde se află astăzi ţara noastră pe harta financiară şi economică a lumii? România are nevoie de un sistem financiar care să-i aparţină, de o politică monetară care să răspundă nevoilor specifice şi de o politică fiscală dictată… Read More »

Am reușit să divizez PSD

Interviu cu deputatul VIRGIL POPESCU. De la PNL, evident… -Severinenii au scăpat în ultimii doi ani de problema căldurii pe ultima sută de metri, cum s-ar spune. Mai putem face faţă un an? -Nu cred că trebuie să uităm cauza problemei. Am avut neșansa de a avea încheiat un contract de concesionare a serviciului de… Read More »

GEORGICĂ CORNU, mehedințean: M-au dezamăgit conducătorii politici din județ

-Ce a însemnat CONFORT pentru judeţul Mehedinţi şi dacă s-a schimbat ceva în bine în judeţ? Georgică Cornu: – În calitate de fost mehedințean, am considerat atunci când am venit în Drobeta Turnu Severin cu mai multe firme, că e bine să mă implic în activitatea economica a județului Mehedinti și să lucrez după regulile… Read More »