Category Archives: interviu

Mehedințenii scriu istorie în asistența socială din România!

Interviu cu domnul DORU BUZDUCEA – Președintele Colegiului Național al Asistenților Sociali din România (CNASR), Decan al Facultății de Sociologie și Asistență Socială, Universitatea din București și promotor al Campaniei „România în picioare pentru asistența socială”!   -Bine ați venit acasă domnule profesor… Mehedințenii dvs. se alătură campaniei pe care o promovați cu atâta fervoare… Read More »

Folclorul nu este musai o știință, ci este izvorul sufletului

Pe scena Festivalului Național de Folclor  MUNTE, MUNTE, BRAD FRUMOS!, ediția a XIX-a, care a avut loc la Baia de Aramă în perioada 1-3 septembrie a evoluat, alături de Ansamblul DOINA OLTULUI, DANIELA PLOIA, o prezență inconfundabilă a muzicii populare. -Cum o vede Daniela pe cântăreața Daniela Ploia dincolo de scenă? Daniela o vede pe… Read More »

IONUT SIBINESCU: „Nu partidele politice ne dau căldură!“

14193582_10210483393148068_649031775_n

Un tânăr mai mult sau mai puțin nebun să se încurce cu politica, sub atenta supraveghere a soției, IONUȚ SIBINESCU, a candidat independent la alegerile locale din iunie. Și a strâns 3000 de voturi. Un record pentru județul ăsta unde PSD defilează ca un MAJUR, cu steagul înainte, și ceilalți stau cuminți la coadă, doar-doar… Read More »

“Stresul este jumătate din absolut orice boală…”, afirmă domnul Cristian Răchitan, medic român în New York

_DSC6985 (Custom)

Românul Cristian Răchitan este un doctor celebru în Statele Unite, acolo unde locuieşte de aproximativ 30 de ani. Este specializat în naturopatie şi are pacienţi celebri. Cristian Răchitan ţine să precizeze că este newyorkez de peste 30 de ani, medic naturopat (o ramură a medicinei alternative care valorifică remedii naturale, precum apa, aerul sau soarele… Read More »

DAN ZORILĂ, candidat PSRO la PRIMĂRIA DROBETA TURNU SEVERIN: ,,E FOARTE SIMPLU SĂ TE COMPLICI ȘI ESTE FOARTE COMPLICAT SĂ FII SIMPLU… ”

_DSC1154 (Small)

-Cum aţi intrat în politică şi de ce aţi ales partidul condus de Mircea Geoană? -Am intrat în politică împins de valul nemulțumirilor oamenilor din jurul meu. Domnul Mircea Geoană a avut o discuție cu mine din care am înțeles și mai bine rolul pe care îl pot juca într-un context nefericit în care se… Read More »

„Trebuie să ne schimbăm mentalitatea şi obiectivele în acelaşi timp cu societatea“

veronica

declară NICOLAE VERONICA SIMONA -Nicolae Veronica a demisionat din Consiliul local. O demisie care a luat prin surprindere pe mulţi, în condiţiile în care majoritatea şi minoritatea nu prea mai reprezintă nimic. Se negociază totul şi, de la aceste negocieri unii nu au înţeles mare lucru. De ce aţi demisionat înainte de LOVITURA DE LA… Read More »