Category Archives: anchete

PRAFUL DE PE TOBĂ (II)

În mare, odiseea ALFA GROUND SOLUTIONS SRL s-a cam terminat. Primăria a câștigat un proces de pe urma căruia e greu de spus dacă mai primește ceva bani, că asta e România actuală, important este că iarna asta poate scăpăm, de bine, de rău, de calvarul căldurii. Cu toate acestea, așteptăm primăvara cu speranța că… Read More »

SIMPOZIONUL PERT A AJUNS LA EDIȚIA A XVIII-A

În urmă cu 18 ani, la Pitești, doi oameni inimoși au luat inițiativa demarării unei activități inedite în această parte de țară. Ea consta în întâlnirea unor istorici de marcă din România și străinătate, cu victimele celui mai feroce experiment pe care l-a cunoscut omenirea: EXPERIMENTUL PITEȘTI. Au fost invitați și alți foști deținuți politic… Read More »

De la ALFA GROUND o să luăm (doar) PRAFUL DE PE TOBĂ …

1. Prin cererea înregistrată pe rolul acestei instanțe, debitoarea ALFA GROUND SOLUTIONS SRL a solicitat deschiderea procedurii insolvenței prevăzute de Legea nr. 85/2014. În motivarea cererii, debitoarea a arătat că în patrimoniul său există o lipsă de lichidități, a acumulat datorii certe și exigibile pentru plata cărora societatea nu dispune de fonduri bănești suficiente, motiv… Read More »

„Cu 20 de milioane de euro facem o centrală nouă…”

Iarna asta este mai aproape decât orice campanie electorală, și o să vedem efectele ei imediat. Până acum, de bine, de rău, am scăpat, ba cu trenul de păcurină oprit într-o haltă sau alta, de parcă cineva s-ar juca de-a batjocoreala, ba cu spălăcitul unor țevi iarna trecută, ba cu avarii nenumărate menite să disturbe… Read More »

Cine-a fost și ce-a ajuns vestita KASDUM GF S.R.L.

În posesia noastră au intrat o serie de documente care arată că eșafodajul construit de KASDUM GF SRL, pentru a drena banii administrației locale, tremură din toate încheieturile. Intrată în insolvență, KASDUM GF SRL este sub controlul CABINETULUI DE INSOLVENTA DOMIDE NICOLETA. Situația insolvenței este însă tenebroasă (dacă nu există, acest cuvânt va fi pus… Read More »

Ce se mai aude de KASDUM ?

După intrarea în insolvență, KASDUM-GF SRL a intrat într-un con de umbră, semn că toată agitația din toamna lui 2017 a fost doar o perdea de fum, menită să abată atenția de la niște țepe care s-au petrecut de-a lungul anului 2017. Concret, la intrarea în insolvență, KASDUM-GF SRL avea bilete la ordin respinse în… Read More »