Category Archives: anchete

Cică s-a întâlnit HOȚU cu PROSTU…

… și asta nu se putea decât în MEHEDINȚI, desigur. Unde cine nu a vrut bani nu a și luat. Vorba lui Georgică Cornu: Prost e ăla care dă, nu ăla care cere. Mai jos avem un CONTRACT DE PRESTĂRI SERVICII încheiat la data de 12.02.2016, între KASDUM GF SRL și SC AUTOZON CONSTRUCT SRL,… Read More »

Dureri de cap la D.G.A.S.P.C. Mehedinți

Pînă la lămurirea unor aspecte privitoare la activitatea care se desfăşoară în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Mehedinţi, activitate care are şi bune şi rele, accentuate în ultima vreme, vă prezentăm, în continuare, câteva aspecte care nu pot fi trecute cu vederea.   Şi începem cu… …Achiziţia de medicamente, anul 2016… Read More »

Creditorii cer insolvența KASDUM GF SRL

DOSAR: 24731/325/2017 Părţi :  BEJ GODEA ALEXANDRU GABRIEL               Petent ELPEX TECHNOLOGY SRL               Creditor 04.10.2017; Tip solutie: Admite cererea Solutia pe scurt: Admite cererea formulată de petentul BIROUL EXECUTORULUI JUDECATORESC GODEA ALEXANDRU GABRIEL. Încuviinţează executarea silită pornita in dosarul executional nr. 206/ex/2017, prin toate modalităţile prevăzute de lege, ca urmare a cererii formulate de creditoarea ELPEX… Read More »

O factură pentru (NE) liniștea Severinului

Dacă o să fie, sau nu, LINIȘTE la S.C. SECOM S.A., SOCIETATE PE ACȚIUNI – și veți vedea de ce subliniem asta! – , vom încerca să vă ținem la curent în următoarele numere ale CRONICA DE SEVERIN. Nu de alta, dar prea se forțează niște limite și, din factura de 18 milioane pe care… Read More »