Category Archives: stiri

Și totuși, al cui este BAZINUL DE ÎNOT?

De pe Facebook aflăm că se lucrează la Bazinul de Înot. Și că este al Consiliului Județean, predat Companiei Naționale de Investiții, care derulează un program de reabilitare și modernizare. Pe de altă parte, la Consiliul local Drobeta Turnu Severin a fost aprobat un proiect privind acordul de principiu cu privire la preluarea Bazinului Olimpic… Read More »

Materia cenușie a săptămânii

”Cu ocazia evenimentului a apărut și ideea punerii Cetății Medievale sub protecția Maicii Domnului, a montării unui clopot în Cetate, iar întregul eveniment a purtat numele generic „Cetatea Maicii Domnului”. (Sursa FACEBOOK) De când s-a spart CULTURA locală în paișpe mii de cioburi, obiective, trasee și chestii culturale observăm un aflux de  empatie colectivă menită… Read More »

Fost consilier orșovean, incompatibil

Un fost consilier local de la Orșova a fost acuzat de incompatibilitate. Este vorba despre Andreea Marina Mihai, care, potrivit ANI, în perioada 23 iunie – 03 august 2016, a exercitat simultan funcţia de consilier local şi calitatea de angajat cu contract individual de muncă în aparatul propriu al Consiliului Local, în cadrul Serviciului Public de Asistenţă… Read More »

Medicul Lucian Vădăstreanu va primi titlul de „Cetățean de onoare” al Orșovei

Pentru o viață dedicată semenilor, o carieră și o reputație clădită în zeci de ani de muncă în spitalul din Orșova, o activitate intensă timp de aproape două decenii în administrarea spitalului, medicul radiolog Lucian Vădăstreanu va primi titlul de cetățean de onoare al orașului. Primarul Marius Stoica a anunțat public săptămâna trecută că va… Read More »

Primarul Stoica i-a prelungit mandatul lui Adrian Cican

Adrian Cican a primit cadou din partea primarului Marius Stoica, un alt mandat. Decizia a fost făcută public, cu ocazia bilanțului prezentat de managerul Cican, la un an și jumătate de management performant la Spitalul municipal Orșova. Adrian Cican va mai rămâne încă un an la conducerea spitalului, astfel hotărârea primarului de  prelungire a contractului… Read More »

Bilanț de manager. Cican convinge că e omul potrivit, la locul potrivit

Adrian Cican a prezentat săptămâna trecută în cadrul simpozionului „Sănătatea orșoveană și comunitatea locală” primul bilanț din cariera sa de manager al Spitalului municipal Orșova, în care a prezentat ce a reușit să facă atât pentru salariați, cât și pentru pacienți în perioada aprilie 2017 – iulie 2018, de când administrează unitatea. Scăderea gradului de… Read More »