Category Archives: stiri

PREȚUL GIGACALORIEI RĂMÂNE ACELAȘI CA ȘI ANUL TRECUT

Severinenii vor suporta aceleași costuri pentru furnizarea agentului termic și în această iarnă. Menținerea tarifului a fost aprobată în ședința de îndată a Consiliului Local din data de 17 noiembrie 2017. Prețul de livrare a energiei termice pentru agentul secundar este de 460,4129 lei/Gcal, inclusiv T.V.A. 19%, pentru perioada 1.11.2017-31.03.2018. Prețul de facturare al energiei… Read More »

Finanţare pentru trei sectoare de drum județean

Infrastructura rutieră a Mehedinţiului se bucură de o importanță deosebită în privinţa modernizării, tocmai de aceea foarte multe drumuri din județ sunt modernizate pe fonduri europene sau pe proiecte finanțate de Guvernul României. Prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (P.N.D.L.) gestionat de M.D.R.A.P.F.E. au fost semnate pe data de 8 noiembrie a.c., 3 contracte de… Read More »

Facilități pentru investiții

Cei care vor să investească în Drobeta-Turnu Severin pot concesiona fără licitație publică terenuri oferite de Primărie. Singura condiție este să se creeze cel puțin 20 de locuri de muncă, asigurându-se, astfel, posibilitatea și firmelor mai mici să investească. Inițiativa aparține primarului Marius Screciu și a fost aprobată în ședința de Consiliu Local.

KASDUM a intrat în insolvență.

Așa cum ne semnala un cititor pe forumul ziarului, după ce a încasat toți banii de la SECOM, KASDUM a instrat în insolvență. Tribunalul Timiș a admis cererea formulată de S.C. BVH INVEST ACCENT S.R.L., și a decis deschiderea procedurii de insolvență. Interesant este că, pe meleaguri timișene, S.C. BVH INVEST ACCENT S.R.L. este considerată… Read More »

Șocant de șoc!

Blestemul CONFORT – ului loveste din nou, de data aceasta la SECOM. Directorul adus de Marius Screciu este pe cale sa plateasca catre KASDUM GF din Timisoara 18 milioane lei, bani care vor fi platiti din incasarile societatii, adica din banii incasati de la cetateni. In spatele KASDUM este Lucian Caraiman, candva omul de incredere… Read More »