Category Archives: stiri

Inside out

Expozitia de fata ,”OUT INSIDE” propune o introspectie in lumea interioara,subiectiva – INSIDE – si apoi materializarea acesteia in forme reale – OUT -.Aceasta permanenta alternanta intre real si imaginar,intre interiorul si exteriorul lucrurilor,a incercarii de a infatisa ”afara inauntrului” constituie o preocupare constanta a lucrarilor din ultima perioada. GHEORGHE FENESAN, artist plastic din Cluj… Read More »

Tribunalul București vrea să închidă site-urile de torrente

Rămânem fără filme pe gratis. Ne întoarcem la cititul de cărți, sau Doamne ferește, la povești la gura sobei, împreună cu prietenii… A fost un an bun, am putea pune și de un vin fiert… Despre ce este vorba, vedeți în decizia Tribunalului București de mai jos.     Tribunalul Bucuresti Dosar 28072/3/2017 TWENTIETH CENTURY… Read More »

Consiliul Județean MEHEDINȚI, premiat la GALA ADMINISTRAȚIE.RO

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu a primit joi, 25 octombrie 2018, premiul la Secțiunea servicii de sănătate, în cadrul ediției a XIV-a a Galei Administraţie.ro, pentru proiecte derulate de administrațiile locale din țară, desfășurată la Brașov. Proiectul câștigător este “Reabilitare/modernizare pentru creșterea eficienței energetice la Pavilionul Psihiatrie I și II”, derulat de Consiliul Județean… Read More »

„Cu 20 de milioane de euro facem o centrală nouă…”

Iarna asta este mai aproape decât orice campanie electorală, și o să vedem efectele ei imediat. Până acum, de bine, de rău, am scăpat, ba cu trenul de păcurină oprit într-o haltă sau alta, de parcă cineva s-ar juca de-a batjocoreala, ba cu spălăcitul unor țevi iarna trecută, ba cu avarii nenumărate menite să disturbe… Read More »

Interzis la meditații…

Ministerul Educaţiei a adoptat Codul de etică pentru profesorii din învăţământul preuniversitar. Documentul prevede  interzicerea meditaţiilor contra cost cu elevii de la clasă, dar şi acceptarea unor sume de bani sau alte bunuri materiale din partea şcolarilor. Profesorilor le este interzis să mai ofere meditaţii contra cost elevilor de la clasele unde predau, dar şi… Read More »

Viața… votului la țară

Județul Mehedinți a avut 287 de secții, iar procentul voturilor pe lista suplimentară a fost de 15,12%, adică 9.293 voturi dintr-un total de 61.446. În 184 de secții ponderea votului pe listele suplimentare e mai mare decât media națională. Mai mult, în 96 secții, toate în zona rurală, voturile „speciale” au însemnat peste 20% din… Read More »