Category Archives: Uncategorized

ANUNȚ PUBLIC privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

ANUNȚ PUBLIC privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu PRIMĂRIA MUNICIPIULUI ORȘOVA anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Construire locuințe sociale”, propus a fi amplasat în județul Mehedinți, intravilan municipiul Orșova. Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la Agenția pentru Protecția Mediului Mehedinți, din… Read More »

Doină de jale la Orșova!

DOINITA CHIRCU

SCHIMBATĂ CU PĂTURA-N CAP DE LA CONDUCEREA PNL ORȘOVA   Doinița Chircu, schimbată în secret de la conducerea partidului. Secretul a fost păstrat un an și jumătate. A trecut un an și jumătate de când organizația PNL Orșova are un nou lider, însă schimbarea Doiniței Chircu a fost făcută departe de ochii opiniei publice. Chircu… Read More »

Din păcate Drobeta Turnu Severin nu mai este orașul industrial care era odată…

Marius Screciu, primarul municipiului, a organizat luni, 16 octombrie a.c., o întâlnire cu caracter diplomatic, la care au răspuns ambasadori, secretari ai ambasadelor, consilieri economici, și aici amintim pe SIMION BOTNARI-secretar 1 pentru afaceri comerciale economice Ambasada Republicii Moldova, MILAN PEPRNIK-ministru, Ambasada Republicii Cehia, E.S. ambasador BOUTHEINA LABIDI -Ambasada Tunisiei, E.S. Ambasador ANDREI GRINKEVICH-Ambasada Belarus,… Read More »

Dorin Munteanu, despre SECOM, KASDUM, CARAIMAN și alții..

În martie 2012, mai marii judeţului de la acea vreme se băteau cu pumnii în piept că au semnat contractul de finanţare pentru proiectul “Reabilitarea şi modernizarea sistemului de alimentare cu apă potabilă şi canalizare în judeţul Mehedinţi”, din fonduri europene prin POS MEDIU, aferent exerciţiului financiar 2007-2013. În acest fel, urmau să fie investiţi… Read More »

Virgil Popescu, MOȘ CRĂCIUNUL severinenilor?

Ca de fiecare dată când se apropie sezonul rece, conferințele de presă ale politicienilor locali se înmulțesc, ca să ne arate, probabil, că și ei suferă, stau în frig și ne sunt alături în tot ceea ce avem de gând să facem. Cu condiția să nu le cerem lemne. Cum Severinul are o investiție care… Read More »

Viitorul e călduros. Să vedem pentru cine…

Pe siteul www.puterea.ro a apărut, zilele trecute, un material de presă cu trimitere la situația termoficării din Drobeta Turnu Severin, la centrala ALFA GROUND, la prețuri de închiriere, la soluții și alte chestii de astea alambicate pe care unii încearcă să le deslușească dar, din păcate, nu le prea pricep. Cităm, în continuare, ceva din… Read More »