Category Archives: Uncategorized

Virgil Popescu, MOȘ CRĂCIUNUL severinenilor?

Ca de fiecare dată când se apropie sezonul rece, conferințele de presă ale politicienilor locali se înmulțesc, ca să ne arate, probabil, că și ei suferă, stau în frig și ne sunt alături în tot ceea ce avem de gând să facem. Cu condiția să nu le cerem lemne. Cum Severinul are o investiție care… Read More »

Viitorul e călduros. Să vedem pentru cine…

Pe siteul www.puterea.ro a apărut, zilele trecute, un material de presă cu trimitere la situația termoficării din Drobeta Turnu Severin, la centrala ALFA GROUND, la prețuri de închiriere, la soluții și alte chestii de astea alambicate pe care unii încearcă să le deslușească dar, din păcate, nu le prea pricep. Cităm, în continuare, ceva din… Read More »

Despre DREPTUL DE A MUNCI. Și altele… (i)

Subsemnata… angajată a DGASPC Mehedinți în funcția de muncitor calificat II (BUCĂTAR) la CITO Burila Mare, prin prezenta vă relatez următoarele: Sunt angajată la CITO Burila Mare de 20 de ani, perioadă în care nu am avut probleme cu programul de lucru sau cu respectarea drepturilor angajatului, până la venirea noului șef de unitate Popescu… Read More »

Oltima ora …

ULTIMA ORĂ! Au început să apară pe la chioşcurile de difuzare a presei fel şi fel de FEMININE care amenintă cu Protecția Consumatorilor, să se ia măsuri de ce nu se scrie FRUMOS despre doctorul SORIN JIANU şi să întrebe de unde are CRONICA DE SEVERIN MEMORIUL pe care l-a publicat. Vă spunem data viitoare… Read More »

Pleacă, sau nu mai pleacă, SORIN JIANU de la D.S.V.?

La DIRECȚIA SANITAR VETERINARĂ MEHEDINȚI se întâmplă, de ceva vreme, lucruri anormale. Reclamații, acuze, se apelează la fel și fel de intermediari pentru a scoate din foc niște castane care, pentru unele autorități ale STATULUI, nu reprezintă nimic. E un fel de DUMNEZEU CU MILA! Starea de letargie în care nu mai face NIMENI, NIMIC… Read More »